today-is-a-good-day
11.3 C
Athens

Τζ.Ανιστον: Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να φοράμε μια παλιομάσκα

«Αυτό είναι Covid. Αυτό είναι πραγματικό» έγραψε η ηθοποιός Τζένιφερ Άνιστον στον λογαριασμό της στο Instagram, αναρτώντας φωτογραφία του φίλου της Κέβιν, ο οποίος διαγνώσθηκε τον περασμένο Απρίλιο με Covid-19, εισήχθη σε νοσοκομείο και έπρεπε να διασωληνωθεί. Διευκρίνισε επίσης ότι ο Κέβιν ήταν «απολύτως υγιής, ούτε ένα υποκείμενο νόσημα».

Επίσης, ακόμη μια φωτογραφία, στην οποία εμφανίζεται η ίδια μαζί με την Courteney Cox, την πρώην συμπρωταγωνίστριά της, να φορούν πανομοιότυπες μάσκες. «Δεν μπορούμε να είμαστε τόσο αφελείς που να θεωρούμε ότι είμαστε σε θέση να ξεφύγουμε από αυτό… αν θέλουμε να τελειώσει αυτό -και θέλουμε, σωστά;- το μόνο βήμα που μπορούμε να κάνουμε είναι ΠΑΡΑΚΑΛΩ #φοραμεμιαπαλιομάσκα» τόνισε.

Επίσης, ζήτησε από τους θαυμαστές της να «σκεφτούν όλους αυτούς που έχουν ήδη υποφέρει από αυτόν τον τρομερό ιό» και να πάρουν μέτρα προστασίας για τις οικογένειές τους και τον εαυτό τους γιατί η Covid-19 «εμφανίζεται σε όλες τις ηλικίες». Και έκλεισε το σχόλιό της, λέγοντας ότι, ευτυχώς, ο Κέβιν έχει «σχεδόν αναρρώσει».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ