today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

Λαύριο: Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά, αλλά με πολλές διάσπαρτες εστίες

Η Πυροσβεστική εισηγήθηκε για προληπτικούς λόγους και την απομάκρυνση παιδιών από κατασκήνωση παράλληλα με την εκκένωση τεσσάρων περιοχών

Νωρίτερα, για προληπτικούς λόγους, η Πυροσβεστική εισηγήθηκε και την απομάκρυνση παιδιών από κατασκήνωση. Υπενθυμίζεται, ότι νωρίτερα εισηγήθηκε η απομάκρυνση κατοίκων από τέσσερις περιοχές και ειδικότερα της Αγριλέζας, της Καμάριζας, του Αγίου Γερασίμου και του Σουνίου.

Στην περιοχή βρίσκεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και Ομάδα Απόκρισης της Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας. Παράλληλα, ενισχύονται συνεχώς οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Πούντα – Ζέζα, όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το μεσημέρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, αυτή την ώρα επιχειρούν 49 πυροσβέστες με 19 οχήματα, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συντρέχουν δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.

Χωρίς ενεργό μέτωπο η πυρκαγιά, αλλά με πολλές διάσπαρτες εστίες

Χωρίς ενεργό μέτωπο, αλλά με πολλές διάσπαρτες εστίες, είναι, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά στην περιοχή Πούντα – Ζέζα του Λαυρίου. Υπενθυμίζεται, ότι για προληπτικούς λόγους, η Πυροσβεστική εισηγήθηκε την απομάκρυνση παιδιών από κατασκήνωση, καθώς και κατοίκων από τέσσερις περιοχές και ειδικότερα της Αγριλέζας, της Καμάριζας, του Αγίου Γερασίμου και του Σουνίου.

Στην περιοχή βρίσκεται ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς και Ομάδα Απόκρισης της Γ.Γ.Πολιτικής Προστασίας. Παράλληλα, ενισχύθηκαν και άλλο οι πυροσβεστικές δυνάμεις που επιχειρούν στην περιοχή Πούντα – Ζέζα, όπου εκδηλώθηκε η πυρκαγιά το μεσημέρι. Ειδικότερα, σύμφωνα με τη νεότερη ενημέρωση, αυτή την ώρα επιχειρούν 67 πυροσβέστες με 28 οχήματα, ειδικό μηχανοκίνητο, 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων, ενώ από αέρος συντρέχουν δύο αεροσκάφη και τέσσερα ελικόπτερα.

Σημειώνεται ακόμη, ότι η Αστυνομία, λόγω της πυρκαγιάς, προχώρησε σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ευρύτερη περιοχή του Λαυρίου.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ