today-is-a-good-day
18.6 C
Athens

Αφήστε τους παραγωγούς να ανθίσουν

Δεν είναι μόνο τα λουλούδια που πρέπει να τα αφήνουμε να ανθίζουν. Για όλη αυτή την ομορφιά στα σπίτια μας, στα γραφεία και στους δημόσιους χώρους, υπάρχουν άνθρωποι που πασχίζουν χειρωνακτικά κόντρα στο καιρό και τις δύσκολες συνθήκες, όπως η πανδημία. Ο Αγροτικός Ανθοκομικός Συνεταιρισμός έδωσε και δίνει τη μάχη του για το ελληνικό λουλούδι και ως εξαγώγιμο είδος.

Μια άγνωστη ιστορία είναι πόσο τους βοήθησε το Υπουργείο και ειδικότερα ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων εν μέσω πανδημίας. Δεν είναι μόνο η πρόθεση,αλλά και η στρατηγική και το αποτέλεσμα.

Όπως επισημαίνουν σε επίσημη ανακοίνωσή τους οι Συνεταιριστές, «ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, κ. Μάκης Βορίδης, επέλεξε να τολμήσει με μεταρρυθμιστική λογική που θέτει στο επίκεντρο αυτούς που πραγματικά επλήγησαν από την πανδημία.

Εμείς, από την πλευρά μας, δηλώνουμε ότι θα είμαστε πάντα δίπλα στην Ελληνική Πολιτεία και την κοινωνία ενισχύοντας την παραγωγή μας, τις εξαγωγές και προωθώντας το ελληνικό άνθος στα πέρατα του κόσμου».

Το μάθημα εδώ είναι διπλό: μόνο με αποτελεσματικότητα θα ανθίσουν οι παραγωγοί και κατ’ επέκταση, το ελληνικό άνθος θα γίνει μια ακόμα εξαγωγική επιτυχία της χώρας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ