today-is-a-good-day
16.8 C
Athens

ΕΥΑΘ: Προβλήματα υδροδότησης λόγω σύνδεσης νέων αγωγών

Προβλήματα υδροδότησης μέχρι τις 14.00 θα έχει σήμερα Τετάρτη 8 Ιουλίου, περιοχή της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, καθώς -όπως ενημερώνει η ΕΥΑΘ- θα εκτελούνται εργασίες επανασυνδέσεων νέου αγωγού με υφιστάμενους και νέες διακλαδώσεις στην οδό Κωνσταντινουπόλεως.

Προβλήματα υδροδότησης, θα αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές στις οδούς Μ. Μπότσαρη, Κωνσταντινουπόλεως, Τομπάζη, Κλεάνθους και στις παρακείμενες σε αυτές οδούς του Δήμου Θεσσαλονίκης.

Στο μεταξύ με νέα ανακοίνωσή της η Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης, ενημερώνει ότι αύριο, Πέμπτη 9 Ιουλίου 2020, προβλήματα υδροδότησης από τις 09:00 έως τις 14:00 θα αντιμετωπίσουν οι καταναλωτές, στη Λεωφόρο Κομνηνών, στις οδούς Αναλήψεως, Παπαδοπούλου, Πόντου, Καμπουρίδου και στους παρακείμενους δρόμους του Δήμου Πυλαίας-Χορτιάτη, καθώς έχουν προγραμματιστεί να πραγματοποιηθούν εργασίες για σύνδεση νέου αγωγού στην συμβολή των οδών Βασιλέως Κωνσταντίνου με Αναλήψεως στο Πανόραμα. Οι εργασίες που θα εκτελεστούν «κρίνονται απαραίτητες για την αποκατάσταση της καλής λειτουργίας του δικτύου στην περιοχή και θα καταβληθούν προσπάθειες για την όσο το δυνατό ταχύτερη αποκατάσταση της υδροδότησης», τονίζεται στην ανακοίνωση.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ