today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Πρέβεζα: Συνελήφθη 52χρονος με ποσότητα κάνναβης άνω των 100 κιλών

Μεγάλη ποσότητα κάνναβης, μεγαλύτερης των 100 κιλών, εντοπίστηκε και κατασχέθηκε χθες το απόγευμα, σε αυτοκίνητο που οδηγούσε ένας 52χρονος, στο Λούρο Πρέβεζας, ο οποίος συνελήφθη.

Ο συλληφθείς μετέφερε τα ναρκωτικά με κλεμμένο αυτοκίνητο που έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος, με σκοπό την εμπορία τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Ειδικότερα, ύστερα από έρευνα αστυνομικών της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας και της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας, σε αυτοκίνητο που σταμάτησαν για έλεγχο και το οποίο οδηγούσε ο 52χρονος, εντοπίστηκαν 90 δέματα.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, βρέθηκε ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους 97 κιλών και 582 γραμμαρίων. Επίσης, βρέθηκαν 17 συσκευασίες με κατεργασμένη κάνναβη, συνολικού βάρους 7 κιλών και 161 γραμμαρίων.

Επιπρόσθετα, στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι για το παραπάνω αυτοκίνητο είχε δηλωθεί κλοπή στις 9/06/2020 στο Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας, ενώ έφερε πινακίδες κυκλοφορίας άλλου οχήματος.

Το κλεμμένο αυτοκίνητο, οι πινακίδες κυκλοφορίας που έφερε, καθώς και ένα κινητό τηλέφωνο που βρέθηκε στην κατοχή του ημεδαπού, κατασχέθηκαν.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ