today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

ΗΠΑ: Κλειστά τα θέατρα του Broadway έως τις 6 Σεπτεμβρίου

Τα θέατρα του Broadway θα παραμείνουν κλειστά εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορωνοϊού έως τις 6 Σεπτεμβρίου, ανακοίνωσε η ένωση Broadway League.

Τα θέατρα, ανάμεσα στα αξιοθέατα που επισκέπτονται πολλοί τουρίστες στην Νέα Υόρκη, είχαν νωρίτερα αναφέρει πως θα ανοίξουν δοκιμαστικά στις 7 Ιουνίου.

Το Broadway League, το οποίο εκπροσωπεί παραγωγούς και ιδιοκτήτες θεάτρων, τόνισε σήμερα ότι συνεργάζεται με κυβερνητικές αρχές, συνδικάτα και εμπειρογνώμονες υγείας για να αναπτύξει σχέδια για να επαναλειτουργήσει με νέα μέτρα ασφαλείας για το κοινό, τους ερμηνευτές και τους τεχνικούς θεάτρου.

Οι παραγωγές ζωντανών θεατρικών παραστάσεων αντιμετωπίζουν μοναδικές προκλήσεις εν μέσω πανδημίας, όπως ένας μεγάλος αριθμός ανθρώπων σε μικρούς χώρους και σωματική επαφή μεταξύ των ερμηνευτών στη σκηνή.

Οι παραγωγοί συζητούν παραστάσεις με λιγότερους ηθοποιούς στη σκηνή, αντί για μεγάλα μιούζικαλ, και οι συγγραφείς εργάζονται σε ιστορίες που επιτρέπουν σωματικές αποστάσεις.

Το Μπρόντγουεϊ έκλεισε τα θέατρα του στις 12 Μαρτίου. Εκείνη την περίοδο έπαιζαν 31 σόου, συμπεριλαμβανομένων επιτυχιών όπως το «Χάμιλτον», ο «Χάρι Πότερ και το καταραμένο παιδί» και το «Όταν Σκοτώνουν τα Κοτσύφια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ