today-is-a-good-day
19 C
Athens

ΣΥΡΙΖΑ: Eκ των υστέρων αυτονόητες παρεμβάσεις της κυβέρνησης

Για «διγλωσσία» σε ό,τι αφορά τα περιοριστικά μέτρα για την Εκκλησία και «μικροπολιτικά παιχνίδια» σε βάρος των θυσιών των πολιτών επικρίνει ο ΣΥΡΙΖΑ την κυβέρνηση.

Όπως αναφέρει, σε ανακοίνωσή του, «οι χθεσινές τραγικές εικόνες πολιτών να μεταλαμβάνουν σε εκκλησίες εν μέσω πανδημίας, την ώρα που η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών μένει υπομονετικά σπίτι της εδώ και σχεδόν έναν μήνα, δεν είναι μόνο θέμα ατομικής ευθύνης μίας μικρής μειοψηφίας». «Είναι και αποτέλεσμα της πρωτοφανούς διγλωσσίας που επιδεικνύει η κυβέρνηση από την πρώτη μέρα της πανδημίας σε ό,τι αφορά τα περιοριστικά μέτρα για την Εκκλησία», προσθέτει.

«Μόλις την Παρασκευή ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρότρυνε τους πολίτες να παρακάμψουν τα μέτρα για να ασκήσουν ατομική λατρεία στις εκκλησίες της ενορίας τους τη Μεγάλη Εβδομάδα και χθες είδαμε τη γαλάζια Δήμαρχο Κέρκυρας να σπάει την καραντίνα», τονίζει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και σχολιάζει: «Οι εκ των υστέρων αυτονόητες παρεμβάσεις της κυβέρνησης δεν μπορούν να κρύψουν τα μικροπολιτικά παιχνίδια της ΝΔ σε βάρος των θυσιών των πολιτών».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ