Όμιλος «Ηρακλής»: Δωρεά ειδικά διαμορφωμένου κοντέινερ στο Γενικό Νοσοκομείο Κύμης

89

Σε δωρεά ISOBOX ειδικής κατασκευής στο Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κύμης προχωρά ο Όμιλος «Ηρακλής». Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το νέο και ειδικά διαμορφωμένο κοντέινερ που παραδόθηκε σήμερα, σκοπεύει τόσο στην ενίσχυση της ασφάλειας όσο και την ετοιμότητα του νοσοκομείου για τη διαχείριση και αντιμετώπιση πιθανών κρουσμάτων από τον κορονοϊό.

Η μονάδα αυτή θα τοποθετηθεί στον εξωτερικό χώρο και προορίζεται για την υποδοχή και τον έλεγχο των ασθενών που πιθανόν νοσούν από τον κορονοϊό, με στόχο την άμεση εξυπηρέτησή τους καθώς και την ενίσχυση της ασφάλειας του νοσοκομείου μέσω της αποφυγής του συγχρωτισμού με άλλους ασθενείς.

Η αναπληρωτής διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου-Κέντρου Υγείας Κύμης, Βασιλική Αγγελοπούλου, τόνισε: «Ευχαριστούμε θερμά τον Όμιλο «Ηρακλής», που από την πρώτη στιγμή στάθηκε δίπλα μας και ικανοποίησε το αίτημά μας για τη δωρεά του ειδικού ISOBOX, προκειμένου να μπορέσουμε να εφαρμόσουμε τις οδηγίες του ΕΟΔΥ, αναφορικά με την μείωση της διασποράς του ιού και την προστασία των ασθενών και των εργαζομένων. Είναι πολύ σημαντικό για όλους όσοι βρισκόμαστε στην πρώτη γραμμή της μάχης κατά του άγνωστου βιολογικού εχθρού που πλήττει τη χώρα μας αλλά και τον πλανήτη γενικότερα, να γνωρίζουμε ότι δεν είμαστε μόνοι».

Ο Βασίλης Καμπάνης, διευθυντής του εργοστασίου της ΑΓΕΤ ΗΡΑΚΛΗΣ στο Μηλάκι, δήλωσε σχετικά: «Σε αυτή τη δύσκολη για όλους μας συγκυρία, η προστασία της υγείας των εργαζομένων μας, των συνεργατών μας, των συμπολιτών μας και των οικογενειών τους αποτελεί την κορυφαία προτεραιότητά μας. Προχωράμε στη δωρεά αυτή, με στόχο τη διευκόλυνση του πολύτιμου και δύσκολου έργου που επιτελούν οι γιατροί και οι υγειονομικοί εργαζόμενοι».