today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Δωρεά 1 εκατ.$ από την ιδιοκτήτρια των Πέλικανς

Η ιδιοκτήτρια των Νιού Ορλινς Πέλικανς Πέλικανς (NBA) και Νιού Ορλινς Σέιντς (NFL), Γκέιλ Μπένσον  έκανε μια προσωπική δωρεά ύψους 1 εκατομμυρίου δολαρίων για τη δημιουργία του Ταμείου Κοινωνικής Βοήθειας Gayle Benson μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Η Μπένσον θα δημιουργήσει επίσης ένα Ταμείο Βοήθειας για όσους επηρεάστηκαν από την αναβολή των παιχνιδιών NBA, σε συντονισμό με την Louisiana Exposition District την ASM New Orleans. Σύμφωνα με τη δήλωση, όλοι οι υπάλληλοι των Πέλικανς  που εργάζονται μόνο στις ημέρες των αγώνων θα έχουν εγγυημένο το μισθό τους για τα υπόλοιπα αναβληθέντα παιχνίδια.

Συνολικά 100.000 δολάρια από τη δωρεά του Benson θα διατεθούν στο ταμείο ανακούφισης της Επιχειρηματικής Συμμαχίας της Νέας Ορλεάνης (New Orleans Business Alliance’s relief fund) για να βοηθήσουν τους εργαζόμενους στη Νέα Ορλεάνη. Επίσης, $ 1 από όλα τα ισοδύναμα των πωλήσεων στην Dixie Beer της Benson για τις επόμενες 30 ημέρες θα διατεθούν στο Ταμείο Αρωγής Εργαζομένων της Louisiana Restaurant Association…

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ