today-is-a-good-day
20.6 C
Athens

Τα μέτρα της Euroleague για τον κορωνοϊό

Προκειμένου να διασφαλιστεί η υγεία και η ασφάλεια των παικτών και των προπονητών, η Euroleague ανακοίνωσε τα νέα μέτρα για τον κοροναϊό.

Συγκεκριμένα:

– Απαγορεύεται η είσοδος των δημοσιογράφων στα αποδυτήρια.
– Απαγορεύεται η είσοδος των δημοσιογράφων στη μεικτή ζώνη.
– Στις συνεντεύξεις Τύπου θα πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 1,5μ. μεταξύ των δημοσιογράφων και των προπονητών/παικτών.
– Οι δηλώσεις πριν από τα παιχνίδια θα γίνονται στην αίθουσα της συνέντευξης Τύπου και πρέπει να υπάρχει απόσταση τουλάχιστον 1,5μ. μεταξύ των δημοσιογράφων και των προπονητών/παικτών.

12 ΜΑΡΤΙΟΥ
===========

– Στην αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ-Μπασκόνια οι δημοσιογράφοι θα έχουν πρόσβαση στον αγώνα, ενώ υπάρχει όριο στους θεατές (5.000).
– Η αναμέτρηση Ρεάλ Μαδρίτης-Ερυθρός Αστέρας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση (σ.σ. με εξαίρεση το προσωπικό που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα)
– Η αναμέτρηση Αρμάνι Μιλάνο-Ολυμπιακός θα διεξαχθεί κεκλεισμέων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση (σ.σ. με εξαίρεση το προσωπικό που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα)

13 ΜΑΡΤΙΟΥ
==========
– Η αναμέτρηση Βιλερμπάν-Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι θα έχουν πρόσβαση.
– Η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα-Ζαλγκίρις Κάουνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών. Οι δημοσιογράφοι δεν θα έχουν πρόσβαση (σ.σ. με εξαίρεση το προσωπικό που θα καλύψει τηλεοπτικά τον αγώνα)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ