today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Folli Follie: Αναβλήθηκε η εκδίκαση αντικατάστασης της διοίκησης- Νέα επιστολή Κουτσολιούτσου

Αναβολή για αύριο Τετάρτη ζήτησαν και έλαβαν μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie, όσον αφορά στο αίτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για αντικατάσταση της διοίκησης της εισηγμένης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τέσσερα μέλη της υφιστάμενης διοίκησης επικαλέστηκαν έλλειψη κατάλληλης προετοιμασίας, δεδομένου ότι εκπροσωπούνται από νομικό, που εδράζεται εκτός Αθήνας. Στο πλαίσιο αυτό, πέτυχαν ολιγοήμερη αναβολή της εκδίκασης του αιτήματος της ΕΚ. Σημειώνεται ότι την Πέμπτη δρομολογείται -εκτός απροόπτου- η έκτακτη γενική συνέλευση της Folli Follie.
Στο μεταξύ, την απόσυρση του αιτήματός του για αλλαγή μελών του διοικητικού συμβουλίου της Folli Follie και τη διαγραφή του από τα θέματα ημερήσιας διάταξης στην επικείμενη γ.σ. στις 20/2 γνωστοποίησε ο ιδρυτής και βασικός μέτοχος της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος.
Στην επιστολή που απέστειλε, δηλώνει ικανοποιημένος για την πρόσκληση προς τους ομολογιούχους πιστωτές της εταιρείας και ως εκ τούτου εκτιμά ότι δεν συντρέχουν λόγοι για το αίτημα που υπέβαλε στις αρχές του μήνα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ