today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Στη δημοσιότητα φωτό και στοιχεία των βιαστών των call girls

Στη δημοσιότητα έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας και τις φωτογραφίες των δύο συλληφθέντων, που κατηγορούνται για βιασμούς, ληστείες και επιθέσεις σε βάρος call girls.

Τα στοιχεία δόθηκαν στη δημοσιότητα κατόπιν Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους:

1. (επ) VASILEV ή STOIMENOV ή GEORGIEV ή ZAHARIEV (ον) VASIL ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή VELIZAR ή GIORGI ή DANIEL του IVAN ή Ι VANOV ή BORISLANOV ή MITKOV ή GEORGI και της DOBRA ή ELENA ή MARIA ή LUBKA ή DANIELA , γεννηθέντα το 1976 ή 1977 ή 1978 ή 1980 στη Βουλγαρία.

 

2. (επ) TANEV (ον) TONCHO του DIMITROV και της BASILIKA ή BASILKA γεννηθέντα στις 3-8-1985 στη Βουλγαρία

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι ληστές-βιαστές ασκούσαν την εγκληματική τους δραστηριότητα στο κέντρο της Αθήνας. Αφού παραβίαζαν χώρους που δεν χρησιμοποιούνταν, έκλειναν ραντεβού στις εκδιδόμενες γυναίκες, εμφανιζόμενοι ως πελάτες.

Μόλις οι ανυποψίαστες γυναίκες έκαναν το λάθος να περάσουν το κατώφλι, οι αλλοδαποί ορμούσαν πάνω τους, τις ακινητοποιούσαν και τις χτυπούσαν με ιδιαίτερη βαναυσότητα χρησιμοποιώντας και διάφορα αντικείμενα (λοστούς, μαχαίρια, κατσαβίδια), με αποτέλεσμα να προκαλέσουν και στις τρεις γυναίκες σοβαρές σωματικές βλάβες.

Χαρακτηριστικό της βαρβαρότητας των δραστών είναι ότι σε μία περίπτωση κακοποίησαν τόσο άγρια μια από τις κοπέλες που της προκάλεσαν κάταγμα στην κρανιοεγκεφαλική χώρα, ρήξη τυμπάνου, κάταγμα αριστερού χεριού, καθώς και εκδορές και μώλωπες σε όλο της το σώμα. Όμως η φρίκη δεν σταματούσε εκεί.

Αφού τις «έσπαγαν στο ξύλο», στη συνέχεια προχωρούσαν σε αλλεπάλληλους βιασμούς των θυμάτων τους και τους αφαιρούσαν χρήματα και προσωπικά αντικείμενα, που έφεραν μαζί τους, μεταξύ των οποίων και τις κάρτες των δωματίων στα ξενοδοχεία διαμονής τους. Με τις κάρτες αυτές μετέβαιναν στα δωμάτια για να αποσπάσουν χρήματα, τιμαλφή και άλλα αντικείμενα. Σε μία περίπτωση μάλιστα αφαίρεσαν πιστωτικές κάρτες, με τις οποίες προέβησαν σε ανάληψη 4.300 ευρώ από μηχάνημα ΑΤΜ, αφού εξανάγκασαν βίαια την παθούσα να τους αποκαλύψει τους κωδικούς. Ακόμα οι δράστες επικοινωνούσαν με οικεία πρόσωπα των θυμάτων τους, απαιτώντας χρήματα για την απελευθέρωσή τους, λαμβάνοντας σε μία περίπτωση 1.000 ευρώ. Μετά την εγκληματική τους δράση εγκατέλειπαν τα θύματά τους αβοήθητα και δεσμευμένα στα διαμερίσματα – κολαστήρια. Οι αστυνομικοί με οδηγό τις περιγραφές των θυμάτων «χαρτογράφησαν» το πεδίο δράσης του διδύμου των βιαστών και με μια αριστοτεχνικά στημένη επιχείρηση κατάφεραν να τους εντοπίσουν και να τους περάσουν χειροπέδες.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία – κακουργηματικού χαρακτήρα – για βιασμούς, αρπαγές, βαριές σωματικές βλάβες, ληστείες και αντίσταση, καθώς κατά τη σύλληψή τους αντιστάθηκαν σθεναρά στους αστυνομικούς. Οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να διακριβωθεί η ενδεχόμενη συμμετοχή τους και σε άλλες αξιόποινες πράξεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ