today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Το πρώτο μήνυμα της συζύγου του Κόμπι Μπράιαντ: Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι

Η Βανέσα Μπράιαντ δεν έχει μιλήσει ακόμη δημόσια, μετά τον αδόκητο θάνατο του συζύγου της, Κόμπι, και της 13χρονης κόρης της, Τζιάνα, που σκοτώθηκαν σε συντριβή ελικοπτέρου την Κυριακή, στο Καλαμπάσας της Καλιφόρνια, βορειοδυτικά του Λος Άντζελες, μαζί με ακόμη επτά επιβάτες, αλλά ευχαρίστησε όλους σε μια ανάρτηση στο instagram.

Νωρίτερα, η Βανέσα Μπράιαντ άλλαξε την εικόνα προφίλ της instagram, βάζοντας μία φωτογραφία του συζύγου της με την κόρη της να αγκαλιάζονται.

Και στην συνέχεια, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της με τον σύζυγό της και τις τέσσερις κόρες της, έγραψε:

«Τα κορίτσια μου και εγώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα εκατομμύρια των ανθρώπων που έδειξαν υποστήριξη και αγάπη κατά τη διάρκεια αυτού του τρομακτικού χρόνου. Σας ευχαριστώ για όλες τις ευχές σας. Τις χρειάζομαι σίγουρα. Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι από την ξαφνική απώλεια του αγαπημένου μου συζύγου, του Κόμπι, του εκπληκτικού πατέρα των παιδιών μας, και της πανέμορφης, γλυκιάς μου Τζιάνα, μια αγαπημένης, στοχαστικής και υπέροχης κόρης και εκπληκτικής αδελφής των Ναταλία, Μπιάνκα και Κάπρι. Είμαστε επίσης συντετριμμένοι για τις οικογένειες που έχασαν τα αγαπημένα τους πρόσωπα την Κυριακή, και μοιραζόμαστε την θλίψη τους. Δεν υπάρχουν αρκετά λόγια για να περιγράψω τον πόνο μας αυτήν την στιγμή, είμαστε τόσο ευλογημένοι που τους είχαμε στη ζωή μας, τον Κόμπι και την Τζιάνα. Θα θέλαμε να είναι εδώ μαζί μας για πάντα. Ήταν μία όμορφη ευλογία»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ