today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Σημαντική προσφορά της GENESIS Pharma στο πρόγραμμα “Διατροφή” που σιτίζει παιδιά σε όλη την Ελλάδα

Τις δημόσιες ευχαριστίες των υπευθύνων του προγράμματος “ΔΙΑΤΡΟΦΗ” μέσω ανάρτησης στο Instagram έλαβε η πολύ καλή Ελληνική Φαρμακευτική GENESIS Pharma για την ενίσχυσή της στο πρόγραμμα.

Η GENESIS Pharma στηρίζει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ του Ινστιτούτου Προληπτικής, Περιβαλλοντικής και Εργασιακής Ιατρικής Prolepsis, το οποίο παρέχει υποστήριξη σε χιλιάδες μαθητές και τις οικογένειές τους που αντιμετωπίζουν προβλήματα πείνας και επισιτιστικής ανασφάλειας.

Με δωρεά της, η GENESIS Pharma αναλαμβάνει την καθημερινή σίτιση εκατοντάδων παιδιών σε σχολεία ανά την Ελλάδα. Φέτος η εταιρία θα καλύψει την  καθημερινή διάθεση υγιεινών γευμάτων για τους μαθητές δύο νηπιαγωγείων στον Ασπρόπυργο και στην Ξάνθη.

Μέσω του Προγράμματος προσφέρονται καθημερινά σε χιλιάδες μαθητές ποιοτικά γεύματα, τα οποία καλύπτουν σημαντικό ποσοστό των καθημερινών αναγκών των παιδιών σε ενέργεια και πολύτιμα θρεπτικά συστατικά. Τα γεύματα έχουν σχεδιαστεί από την ειδική επιστημονική ομάδα του Προγράμματος σε συνεργασία με Καθηγητές Πανεπιστημίων της Ελλάδας και των ΗΠΑ, όπως η Ιατρική Σχολή Αθηνών και το Harvard. Επιπλέον, κατά τη διάρκεια του σχολικού έτους πραγματοποιούνται δράσεις με στόχο την ευαισθητοποίηση των μαθητών και  προώθηση της υγιεινής διατροφής.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ: 

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Φαρμακευτική GENESIS Pharma για την απόφασή της να ενισχύσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ.
Με τη νέα ευγενική δωρεά της το σχολικό έτος 2019-20, θα καλυφθεί η καθημερινή διάθεση υγιεινών γευμάτων για τους μαθητές δύο νηπιαγωγείων στον Ασπρόπυργο και στην Ξάνθη.

Έως σήμερα, η GENESIS Pharma έχει εξασφαλίσει μέσω του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ και των εθελοντικών δράσεων των εργαζομένων της, περισσότερα από 43.000 υγιεινά γεύματα για παιδιά που φοιτούν σε σχολεία ευπαθών περιοχών της Ελλάδας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Ευχαριστούμε θερμά την Ελληνική Φαρμακευτική GENESIS Pharma για την απόφασή της να ενισχύσει για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά το Πρόγραμμα ΔΙΑΤΡΟΦΗ. Με τη νέα ευγενική δωρεά της το σχολικό έτος 2019-20, θα καλυφθεί η καθημερινή διάθεση υγιεινών γευμάτων για τους μαθητές δύο νηπιαγωγείων στον Ασπρόπυργο και στην Ξάνθη. Έως σήμερα, η GENESIS Pharma έχει εξασφαλίσει μέσω του Προγράμματος ΔΙΑΤΡΟΦΗ και των εθελοντικών δράσεων των εργαζομένων της, περισσότερα από 43.000 υγιεινά γεύματα για παιδιά που φοιτούν σε σχολεία ευπαθών περιοχών της Ελλάδας. Σας ευχαριστούμε από την καρδιά μας!❤ #prolepsisinstitute #genesispharma #programmadiatrofi #proinostosxoleio #nutrition #students #xanthi #aspropyrgos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΔΙΑΤΡΟΦΗ (@programmadiatrofi) στις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ