today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Ο πατέρας της Μέγκαν την κατηγορεί ότι «φτηναίνει» τη βασιλική οικογένεια

Ο αποξενωμένος πατέρας της Μέγκαν Μαρκλ, ο Τόμας Μαρκλ, κατηγόρησε την κόρη του ότι «φτηναίνει» τη βρετανική βασιλική οικογένεια, σε συνέντευξή του μέρος της οποίας δόθηκε στη δημοσιότητα την επομένη της ανακοίνωσης από τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ότι ο πρίγκιπας Χάρι και η σύζυγός του δεν θα είναι πλέον ενεργά μέλη της μοναρχίας.

Τα ανάκτορα ανακοίνωσαν, ότι το ζεύγος δεν θα χρησιμοποιεί πια τον τίτλο της «Βασιλικής Υψηλότητας» και θα πάψουν να λαμβάνουν δημόσιους πόρους. Ο πρωθυπουργός Μπόρις Τζόνσον δήλωσε πως ολόκληρη η χώρα τους εύχεται «τα καλύτερα» με τη νέα διευθέτηση.

«Όπως έχω πει προηγουμένως, ήμουν σίγουρος ότι η βασιλική οικογένεια, η οποία υπάρχει εδώ και πάρα πολύ καιρό, θα βρει έναν τρόπο για να προχωρήσει», δήλωσε ο Τζόνσον στο κανάλι Sky News στη Γερμανία, όπου συμμετέχει σε διάσκεψη κορυφής για τη Λιβύη.

Αναταραχή προκλήθηκε νωρίτερα αυτόν τον μήνα στη βρετανική μοναρχία όταν ο Χάρι και η αμερικανίδα πρώην ηθοποιός σύζυγός του ανακοίνωσαν πως θέλουν να περιορίσουν τα επίσημα καθήκοντά τους και να περνούν περισσότερο καιρό στη Βόρεια Αμερική.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ