today-is-a-good-day
20.3 C
Athens

Τζέιμς Μποντ: Ο επόμενος 007 δεν θα είναι γυναίκα!

Ο επόμενος Τζέιμς Μποντ δεν θα είναι γυναίκα, δήλωσε σήμερα η παραγωγός της ταινίας σε συνέντευξη που παραχώρησε, καθώς έχουν φουντώσει τα σενάρια σχετικά με το πρόσωπο που θα μπορούσε να αντικαταστήσει τον Ντάνιελ Κρεγκ στον ρόλο του θρυλικού 007.

Ο 51χρονος Κρεγκ αναμένεται να αποσυρθεί από τον ρόλο μετά την τελευταία ταινία για τον Μποντ με τίτλο «No Time to Die», η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες τον Απρίλιο.

Οι φήμες δίνουν και παίρνουν για το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει και εάν τον επόμενο Μποντ θα ενσαρκώσει γυναίκα, όμως η Μπάρμπαρα Μπρόκολι είπε στο Variety ότι θα είναι οπωσδήποτε άνδρας. «Μπορεί να είναι οποιουδήποτε χρώματος, όμως είναι άνδρας», τόνισε η Μπρόκολι, παραγωγός της ταινίας μαζί με τον Μάικλ Τζ. Ουίλσον.

Όπως επισήμανε η Μπρόκολι, σίγουρα την ενδιαφέρει να δημιουργεί δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες, ωστόσο συμπλήρωσε: «Δεν με ενδιαφέρει ιδιαίτερα να πάρω έναν ανδρικό χαρακτήρα και να βάλω μια γυναίκα να τον υποδυθεί. Νομίζω ότι οι γυναίκες είναι πολύ πιο ενδιαφέρουσες από αυτό».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ