today-is-a-good-day
18.1 C
Athens

Prodea: Ξεκινά η κατασκευή του νέου κτιρίου

Ύστερα από την εξασφάλιση της έγκρισης δόμησης, ξεκινάει η κατασκευή του καινούργιου κτιρίου γραφείων στο Μαρούσι στις οδούς Φραγκοκλησιάς, Αιγιαλείας και Κοσμά Αιτωλού.
Η Prodea κινείται με γρήγορες ταχύτητες, καθώς απέκτησε την οικοδομική άδεια τέλη του 2019, με το κτιριακό project να είναι, πλέον, λίγο πριν την έναρξη κατασκευής.

Η εταιρεία ανάπτυξης ακινήτων, που διαθέτει χαρτοφυλάκιο ακινήτων αξίας άνω των 2 δισ. ευρώ, απέκτησε την οικοδομική άδεια του ακινήτου λίγο πριν εκπνεύσει το 2019.

Το έργο αποτελεί επένδυση συνολικού προϋπολογισμού 14 εκατ. ευρώ, περιλαμβάνοντας την ανάπτυξη ενός υπερσύγχρονου, βιοκλιματικού, πενταώροφου κτηρίου  με ανωδομή 7.000 τ.μ., υπόγειους – βοηθητικούς χώρους 7.000 τ.μ.  και περίπου 200 θέσεις πάρκινγκ. Η Prodea, που θα υλοποιήσει το κτήριο, μέσω της θυγατρικής της εταιρείας Ανάπτυξη Φραγκοκλησιά Ακινήτων Α.Ε., αγόρασε την έκταση, που έχει προέλθει από τη συνένωση δύο όμορων οικοπέδων, στις 30 Οκτωβρίου 2018 έναντι 4,2 εκατ. ευρώ. Πρόκειται για το πρώτο έργο greenfield που υλοποιεί η Prodea.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ