today-is-a-good-day
17 C
Athens

Ο Έλληνας επιχειρηματίας που δίνει μπόνους 1,2 εκατ. ευρώ και επίδομα γέννας 300.000 ευρώ

Η γνωστή γαλακτοβιομηχανία Όλυμπος, με τον ιδιοκτήτη και επικεφαλής της, Δημήτρη Σαράντη, αποφάσισε να μοιράσει μπόνους 1,2 εκατ. ευρώ στους εργαζόμενους.

Πιο συγκεκριμένα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης για την κοπή της πίτας του 2020, ο πρόεδρος της Όλυμπος μίλησε στους εργαζόμενους της γαλακτοβιομηχανίας που βρέθηκαν εκεί για την εκδήλωση, ανακοινώνοντάς τους την απόφασή του να προσφέρει το γενναίο μπόνους ύψους 1,2 εκ. ευρώ ως επιβράβευση των προσπαθειών τους στην επίτευξη των εταιρικών στόχων.
Παράλληλα, παρατηρώντας την διαρκώς αυξανόμενη τάση γεννητικότητας στις οικογένειες των εργαζομένων της βιομηχανίας, ο πρόεδρος αποφάσισε επίσης να παράσχει, ως επίδομα γέννας, ποσό ύψους 300.000€ για τους εργαζόμενους που αποκτούν παιδιά, αλλά και για αυτούς που ήδη έχουν.

Την ίδια ημέρα, η διοίκηση της εταιρείας απένειμε τιμητικές πλακέτες, που συνοδεύονταν από χρηματικά βραβεία ύψους 150.000€ σε 25 κτηνοτρόφους- προμηθευτές της, που διακρίθηκαν στην παραγωγή γάλακτος, με βάση ποιοτικά και ποσοτικά κριτήρια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ