today-is-a-good-day
14.7 C
Athens

Η Τζίτζι Χαντίτ μεταξύ των πιθανών ενόρκων στη δίκη του Ουάινστιν

Δεκάδες πιθανοί ένορκοι εμφανίστηκαν σήμερα σε δικαστήριο του Μανχάταν για τη δίκη του πρώην παραγωγού του Χόλιγουντ Χάρβεϊ Ουάινστιν, μεταξύ άλλων η καλλονή Τζίτζι Χαντίτ.

Η δίκη του άλλοτε πανίσχυρου άνδρα της βιομηχανίας του θεάματος εισήλθε στη δεύτερη εβδομάδα της, ενώ ο δικαστής και οι δικηγόροι στην υπόθεση προσπαθούν να επιλέξουν μια ομάδα 12 αμερόληπτων Νεοϋορκέζων που θα αποφασίσουν για την τύχη του.

Η Χαντίτ είπε στον δικαστή Τζέιμς Μπερκ, που προεδρεύει, ότι είχε συναντήσει τον Ουάινστιν κατά το παρελθόν, όπως και την ηθοποιό Σάλμα Χάγιεκ, που ενδέχεται να κληθεί ως μάρτυρας ή το όνομά της να αναφερθεί κατά τη διάρκεια της δίκης. Παρά το γεγονός αυτό, η Χαντίτ διαβεβαίωσε ότι μπορεί να παραμείνει αμερόληπτη.

«Νομίζω ότι μπορώ ακόμη να παραμείνω ανοικτόμυαλη ενώπιον όλων των γεγονότων» υπογράμμισε το μοντέλο.

Δεκάδες άλλοι πιθανοί ένορκοι απορρίφθηκαν, αφού είπαν ότι δεν θα μπορούσαν να είναι αντικειμενικοί, χωρίς να δώσουν κάποιον συγκεκριμένο λόγο.

Ο 67χρονος Ουάινστιν έχει δηλώσει αθώος στις κατηγορίες ότι επιτέθηκε εναντίον δύο γυναικών και βρίσκεται αντιμέτωπος με την ισόβια κάθειρξη. Η δίκη του ξεκίνησε την 6η Ιανουαρίου και μπορεί να διαρκέσει έως και 2 μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ