Ιμπραΐμοβιτς: «Δεν ήρθα για να κάνω τη μασκότ δίπλα στο διάβολο»

149
ΑΠΕ

H Μίλαν παρουσίασε τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Ο 38χρονος Σουηδός, ο οποίος θα συνεχίσει την καριέρα του φορώντας τη φανέλα της Μίλαν με το Νο 21, δεν χρειαζόταν ιδιαίτερες συστάσεις. Άλλωστε, στη Μίλαν τον γνωρίζουν όλοι πολύ καλά από την προηγούμενη θητεία του (2010-2012).
«Δέχθηκα περισσότερες προτάσεις στα 38 μου χρόνια από ό,τι όταν ήμουνα 28. Όταν έφυγα από τη Μίλαν, το έκανα χωρίς τη θέλησή μου. Μου αρέσει να δουλεύω σκληρά, δεν ήρθα εδώ για να είμαι μασκότ δίπλα στο διάβολο. Πώς θα είμαι με τους νέους; Θα είμαι πολύ πιο κακός» ανέφερε ο διάσημος Σουηδός.
«Μετά το τελευταίο παιχνίδι στο Λος Άντζελες, μίλησα αμέσως με τον (σ.σ. τεχνικό διευθυντή της Μίλαν) Πάολο (Μαλντίνι). Ήμουν ειλικρινής και είπα στον εαυτό μου: ψάχνω για ένα τριετές συμβόλαιο που θα πάρω τα περισσότερα ή επιλέγω την καλύτερη πρόκληση; Υπήρξαν πολλές τηλεφωνικές κλήσεις από τον (σ.σ. διευθυντή ποδοσφαίρου της Μίλαν, Ζβόνιμιρ) Μπόμπαν, αλλά δεν ήταν δύσκολη η απόφασή μου. Όταν έφυγα, έφυγα χωρίς τη θέλησή μου. Ήταν όπως το σπίτι μου, ήμουν ευτυχισμένος παίζοντας ποδόσφαιρο» πρόσθεσε