today-is-a-good-day
18.2 C
Athens

Θερμές ευχές και κάλαντα στον Γ.Πατούλη από συλλόγους και παιδικές χορωδίες

Με παιδικές φωνές και κάλαντα Χριστουγέννων γέμισε το γραφείο του περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, από συλλόγους που έψαλαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Ο Περιφερειάρχης δέχθηκε θερμές ευχές, για «Χρόνια Πολλά» και «δημιουργική θητεία». Από την πλευρά του αντευχήθηκε ξεχωριστά καθένα από τα μέλη των συλλόγων και τις παιδικές χορωδίες, επισημαίνοντας ότι «Ενωμένοι με αλληλεγγύη και αγάπη θα εργαστούμε για να φτιάξουμε μια καλύτερη Ελλάδα. Αυτήν που αξίζουμε».

Το εορταστικό κλίμα στα γραφεία της Περιφέρειας ξεκίνησε στις 10 το πρωί από τον Κινεζο – Ελληνικό Σύνδεσμο «Sino-Hellenic Investors’ Confederation), ακολούθησαν ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων ΝΙΚΗ, το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, η Γέφυρα Ζωής ΑΜΕΑ, τα Μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού και η Παιδική Χορωδία Παλαιστινιακής Παροικίας Ελλάδας. Στη μία έψαλε τα κάλαντα η Χορωδία Ομίλου UNESCO Βορείων Προαστίων παρουσία και της Προέδρου Μαρίνας Πατούλη -Σταυράκη.

Χθες (23 Δεκεμβρίου) τα κάλαντα είπαν στον Περιφερειάρχη ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Α. Αυγερινός και εθελόντριες και με την ευκαιρία ο περιφερειάρχης εξήγγειλε τη δημιουργία, Τράπεζας Αίματος στη Περιφέρειας σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ