today-is-a-good-day
22.2 C
Athens

GNTM: Πλήρης αποτυχία! Κατέρρευσε το σύστημα ψηφοφορίας και δεν αναδείχτηκε νικήτρια!

Απροετοίμαστοι στο STAR ή προειλημμένη απόφαση να μοιράσουν το έπαθλο;

Αυτή η απορία απασχολεί εδώ και λίγη ώρα τους Έλληνες, αφού το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό πρόγραμμα της χρονιάς κατέρρευσε στον τελικό με τους τηλεθεατές να επιχειρούν να ψηφίσουν τη νικήτρια, το σύστημα να τους πετά εκτός και τους κριτές να ανακοινώνουν άρον άρον “ισοψηφία” μεταξύ της Κάτιας και της Αννας Μαρίας και να κλείνουν άδοξα την μετάδοση του τελικού.

Να σημειωθεί ότι το φιάσκο της ψηφοφορίας  εγείρει και νομικά θέματα, μιας και το αποτέλεσμα του τελικού, αποτέλεσε αντικείμενο στοιχηματισμού για πολλές στοιχηματικές εταιρίες.

Μετά από περίπου τρεις μήνες και έπειτα από πολλές κορυφαίες στιγμές στην τηλεόραση, το πολυσυζητημένο GNTM 2 έφτασε στο τέλος του το βράδυ της Πέμπτης, αναδεικνύοντας τελικώς ως χρυσές νικήτριες την Κάτια και την Άννα-Μαρία.

Η Κάτια και η Άννα-Μαρία μοιράστηκαν 50.000 ευρώ, ένα εξώφυλλο στο Madame Figaro, ένα συμβόλαιο με το πρακτορείο μοντέλων Place Models στο Αμβούργο, καθώς και ένα συμβόλαιο για ένα χρόνο με την εταιρεία καλλυντικών Dust and Cream.

Η Κέισι Μίζιου, η Κάτια Ταραμπάνκο και η Άννα – Μαρία Ηλιάδου υπήρξαν το Top 3 του φετινού GNTM, τα κορίτσια που κατάφεραν μετά από πολλές απαιτητικές δοκιμασίες και ύστερα από τις δύσκολες φωτογραφίσεις των ημιτελικών στο Μιλάνο, να φτάσουν μέχρι το τέλος.

Στον φαντασμαγορικό τελικό οι κριτές έβαλαν τα καλά τους και το πιο όμορφο χαμόγελό τους, ενώ έδωσαν το “παρών” όλες οι παίκτριες του GNTM 2, κορίτσια που έχουμε να δούμε από το πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι μοντέλων. Όλες ήταν στο πλευρό των φιναλίστ για να τις στηρίξουν και να γιορτάσουν μαζί τη νίκη της συμπαίκτριάς τους, της .

Επίσης, πριν τα αποτελέσματα υπήρξε και μια δήλωση που σχολιάστηκε αρκετά, η οποία αφορούσε την φιλία της Μαρτίνας με την Κάτια. Συγκεκριμένα, η Κάτια δήλωσε on air πως της έλειψαν οι “τέσσερις” φίλες της από το παιχνίδι και όταν ρωτήθηκε αν είναι και η Μαρτίνα μέσα σε αυτές, είπε όχι. Αυτό έκανε ιδιαίτερη εντύπωση στις πρώην παίκτριες του GNTM 2 και στους τηλεθεατές, καθώς όλοι θυμούνται το ότι έκαναν πολλή παρέα και πως αποτελούσαν τις FF.

Σε όλα τα βιβλιοπωλεία το best seller της ΖΙΖΕΛ, του κορυφαίου μοντέλου στον κόσμο

Το highlight της βραδιάς
Η πιο πολυσυζητημένη στιγμή του τελικού, την οποία σχολίασαν ιδιαίτερα οι τηλεθεατές, ήταν η πρόταση γάμου που έκανε on air στην Κάτια ο σύντροφός της στην τελευταία δοκιμασία του τελικού.

Ο Γιάννης Χαλβατζής είπε στο αφτί της συντρόφου του πως δεν ξέρει αν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά έχει ένα κουτάκι στην τσέπη του που είναι δικό της. Η Κάτια αγχώθηκε και μετά από επίμονες προσπάθειες να μάθει τι έχει στο μυαλό του, εκείνος την ρώτησε αν θα ήθελε να τον παντρευτεί ή τουλάχιστον να το σκεφτεί. Η Κάτια τα “έχασε” και του είπε πως δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή για να το συζητήσουν, ότι βρίσκεται στον τελικό και ότι έχει άλλη μια μεγάλη δοκιμασία μπροστά της.

Η είδηση της πρότασης γάμου είχε κυκλοφορήσει πριν από μερικές μέρες, ωστόσο, ο Γιάννης Χαλβατζής είχε διαψεύσει την πρόταση γάμου, λέγοντας ότι απλώς της έκανε δώρο ένα δαχτυλίδι. Τα πλάνα, τελικά, έδειξαν πως η πρόταση γάμου όντως έγινε.

Οι δοκιμασίες και οι βαθμολογίες
Οι τρεις φιναλίστ πέρασαν από τρεις διαφορετικές δοκιμασίες στον μεγάλο τελικό, στις οποίες φωτογράφος ήταν ο Δημήτρης Σκουλός, και βαθμολογήθηκαν για αυτές.

Στην πρώτη δοκιμασία τα τρία κορίτσια κλήθηκαν να αναδείξουν σε φωτογράφιση στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα πανάκριβα κοσμήματα, ενώ φορούσαν μόνο ένα λευκό μπουρνούζι. Τα κορίτσια έπρεπε να έχουν το ύφος ντίβας και να ποζάρουν, ενώ τους έβαφαν τα νύχια και τις χτένιζαν.

Στην εν λόγω δοκιμασία η Άννα – Μαρία πήρε 10 και από τους τέσσερις κριτές, η Κέισι πήρε 8 από τον Μπράτη και 9 από την Καγιά, τον Σκουλό και την Παπαγεωργίου, ενώ η Κάτια πήρε 9 και από τους τέσσερις κριτές.

Στη δεύτερη δοκιμασία οι τρεις φιναλίστ πόζαραν με υπέροχα, αστραφτερά φορέματα σε ένα μεγάλο, γκλαμουράτο πάρτι ως τα απόλυτα “party girls”. Στο πλάνο του πάρτι ήταν, μάλιστα, και η Έλενα μαζί με την Ζενεβιέβ, οι οποίες κάθονταν σε ένα τραπέζι. Τα κορίτσια το διασκέδασαν πραγματικά και ήταν καταπληκτικές.

Σε αυτή τη δοκιμασία η Άννα – Μαρία πήρε τρία 8 από τους κριτές και ένα 9 από τον Μπράτη, η Κέισι πήρε 10 από τον Μπράτη, 9 από την Παπαγεωργίου, τον Σκουλό και την Καγιά, ενώ η Κάτια πήρε τρία 10 και ένα 8 από τον Μπράτη.

Η τρίτη και τελευταία δοκιμασία ήταν η πιο έντονη και η πιο συγκινητική, αφού τα κορίτσια συνάντησαν τους συντρόφους τους και έπαθαν σοκ, καθώς είχαν να τους δουν πολλούς μήνες και δεν περίμεναν μια τέτοια έκπληξη. Τα κορίτσια φωτογραφήθηκαν με τα αγόρια τους κάτω από την βροχή και έζησαν μια πολύ συναισθηματική εμπειρία, γεμάτη έρωτα και πάθος.

Σε αυτή τη δοκιμασία η Άννα-Μαρία πήρε 10 από την Καγιά, τον Μπράτη και την Παπαγεωργίου και 9 από τον Σκουλό, η Κέισι πήρε τέσσερα 9 από τους κριτές, ενώ η Κάτια πήρε 8 από τον Σκουλό, 9 από την Καγιά και την Ηλιάνα και 10 από τον Μπράτη.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ