today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

Στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος η Εθνική πόλο νέων ανδρών. Αυγενάκης: “Μαζί σας!”

Η μνημειώδης εμφάνιση της εθνικής υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Κουβέιτ, και η εμφατική νίκη της με 15-6 επί της Κροατίας, δεν άφησε ασυγκίνητο τον υφυπουργό Αθλητισμού.

Ο Λευτέρης Αυγενάκης δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για τα επιτεύγματα του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και σε ανάρτησή του στο twitter σημειώνει: «Στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος πόλο στο Κουβέιτ οι Νέοι μας! “Βούλιαξαν” τους Κροάτες με 15-6 στον ημιτελικό, εξασφάλισαν το μετάλλιο και αύριο Παρασκευή με την Σερβία θα πέσουν στην πισίνα για να φτάσουν στην κορυφή του κόσμου. Μπράβο, μαζί σας! Μπορείτε», ενώ συνοδεύει την ανάρτησή του με την ελληνική σημαία.

 

Μαυρωτάς: “ Περήφανος για αυτή την ομάδα”
Τα συγχαρητήριά του στους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης νέων ανδρών, για την πρόκρισή της στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος του Κουβέιτ, εξέφρασε ο Γιώργος Μαυρωτάς. Σε ανάρτησή του στο twitter, ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού και παλιός αρχηγός της εθνικής πόλο, δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του για τους… επιγόνους του στην πισίνα. «Η εθνική νέων πόλο κέρδισε 15-6(!) την Κροατία στον ημιτελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος στο Κουβέιτ. Αύριο 5μμ τελικός με Σερβία. Περήφανος για αυτή την ομάδα που πάει “τρένο” για άλλον έναν χρυσό τίτλο. Πολλά μπράβο στα παιδιά και στους συντελεστές της επιτυχίας!», αναφέρει στην ανάρτησή του ο γ.γ.Α.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ