today-is-a-good-day
23.3 C
Athens

Η Λίλι Τζέιμς θα πρωταγωνιστήσει σε τρία μεγάλα δράματα εποχής

Το υποκριτικό ταλέντο της Αγγλίδας ηθοποιού, Λίλι Τζέιμς σε ιστορικά δράματα είναι καλά εδραιωμένο, από τη σειρά Downton Abbey, που την έκανε ευρέως γνωστή, μέχρι τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταφορά στην τηλεοπτική οθόνη του «War and Peace» (Πόλεμος και Ειρήνη) από το BBC.

Το 2020, όμως, θα φορέσει κοστούμια εποχής περισσότερο από κάθε άλλη χρονιά.

Η 30χρονη ηθοποιός θα εμφανιστεί ως επαναστάτρια Λίντα σε τηλεοπτική σειρά βασισμένη στο μυθιστόρημα της Νάνσι Μίτφορντ, «The Pursuit Of Love» του 1945.

Η πρώτη ιστορία τριλογίας, του κλασικού λογοτεχνικού έργου ακολουθεί την αριστοκρατική οικογένεια Ράντλετ την περίοδο μεταξύ Α’ και Β’ Παγκοσμίου Πολέμου.

Στην πρώτη μεγάλη συνεργασία της με το Netflix, η ηθοποιός θα πρωταγωνιστήσει στην ταινία του Μπεν Γουίτλεϊ βασισμένη στο μυθιστόρημα «Ρεβέκκα» της Δάφνη ντε Μοριέ του 1938.

Ακόμη η Λίλι Τζέιμς θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ταινία του Netflix, «The Dig», μεταφορά της αληθινής ιστορίας ανακάλυψης του θησαυρού του Σάτον Χου. Συμπρωταγωνιστής θα είναι ο Ραλφ Βάινς, τα γυρίσματα είναι σε εξέλιξη και η ταινία αναμένεται στο Netflix προς το τέλος του 2020.

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ