today-is-a-good-day
18.1 C
Athens

Πέντε αστέρια από τον ανεξάρτητο οργανισμό Euro NCAP για το Ford Kuga

Η ασφάλεια είναι ένα από τα δυνατά σημεία της Ford, κάτι που επιβεβαιώνεται κάθε τόσο στα αποτελέσματα του ανεξάρτητου οργανισμού Euro NCAP. Αυτή την φορά το νέο Ford Kuga απέσπασε την ανώτατη διάκριση των 5 αστέρων στις δοκιμασίες τoυ ανεξάρτητου οργανισμού υπό το νέο, αυστηρότερο πρωτόκολλο που ισχύει από πέρσι.

Συγκέντρωσε ποσοστό 92% για την προστασία ενηλίκων επιβατών και άριστα στις πλευρικές συγκρούσεις σε μπαριέρα και στύλο, που αποτελεί μία πιο σοβαρή περίπτωση πλευρικής πρόσκρουσης.

Στη δομή του Kuga χρησιμοποιείται ατσάλι υψηλής αντοχής σε όλο το πλαίσιο και μία προηγμένη σχεδίαση που βελτιώνει την προστασία σε συγκρούσεις, όπως οι εξαιρετικά υψηλής αντοχής ατσάλινοι σωλήνες, οι οποίοι κατασκευάζονται μέσω τρισδιάστατων τυμπάνων περιστροφής και ενσωματώνονται τόσο στις κολόνες Α όσο και κατά μήκος της οροφής του αυτοκινήτου.

Η προστασία παιδιών του νέου Ford Kuga απέσπασε επίσης υψηλή βαθμολογία, συγκεντρώνοντας επίδοση 86%. Το μοντέλο επίσης πήρε 86% στην προστασία επιβατών και 73% στα ηλεκτρονικά συστήματα και συστήματα υποβοήθησης.

Τον προηγούμενο μήνα το νέο επταθέσιο Ford Explorer Plug-In Hybrid απέσπασε επίσης 5 αστέρια από τον οργανισμό Euro NCAP. Το Ford Explorer Plug-in Hybrid είναι το πρώτο εξηλεκτρισμένο μοντέλο Ford που πέτυχε κάτι τέτοιο, υπό το νέο, αυστηρότερο πρωτόκολλο δοκιμών που καθιερώθηκε πέρσι.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ