today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

Athens Capital Hotel– MGallery: Εμβληματικό ξενοδοχείο σε λειτουργία από τον Απρίλιο 2020

Μέχρι τον Απρίλιο του 2020 θα είναι έτοιμο να υποδεχθεί τους επισκέπτες του το Athens Capital Hotel – MGallery, το νέο στολίδι στην ξενοδοχειακή τιάρα της “Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε.», στην Πλατεία Συντάγματος, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Οι εργασίες ολικής ανακαίνισης του εκμισθωμένου κτιρίου στη συμβολή της Λ. Πανεπιστημίου με την οδό Κριεζώτου, όπου παλαιότερα στεγαζόταν το ιστορικό Ξενοδοχείο Kings’ Palace, βρίσκονται πλέον στο τελικό τους στάδιο.

Η επένδυση συνολικού ύψους 22 εκ. ευρώ, που υλοποιείται σε χρόνους-ρεκόρ, θα αποδώσει ένα υπερσύγχρονο Ξενοδοχείο μοναδικών ποιοτικών προδιαγραφών στα πρότυπα του φημισμένου Ξενοδοχειακού προϊόντος της ΛΑΜΨΑ ΑΕ.

Το Athens Capital Hotel – MGallery θα συνδυάζει την ιδιαίτερη αρχιτεκτονική αισθητική του ιστορικού κέντρου της Αθήνας με τις υπηρεσίες υψηλής ποιότητας που χαρακτηρίζουν τα “luxury boutique” Ξενοδοχεία του δικτύου της MGallery Collection, η οποία ανήκει στον Ξενοδοχειακό κολοσσό Accor.

Τη θέση του Γενικού Διευθυντή του Athens Capital Hotel – MGallery έχει αναλάβει ο κ. Ευριπίδης Τζήκας, διακεκριμένο στέλεχος της Ξενοδοχειακής αγοράς και με μακροχρόνια εμπειρία στη Διοίκηση ξενοδοχειακών μονάδων του ομίλου Accor.

Το Athens Capital Hotel – MGallery θα διαθέτει 158 δωμάτια και 19 σουίτες. Στον 9ο όροφο θα λειτουργεί εστιατόριο εξαιρετικής αισθητικής και στον 10ο όροφο, πολυτελής χώρος αναψυχής με πισίνα, Bar – Snack Bar, με συναρπαστική θέα της Αθήνας. Στο ισόγειο θα διαμορφωθεί ένα All day Lobby Lounge Bar, που φιλοδοξεί να αποτελέσει μία νέα διαφορετική πρόταση κοινωνικής συνάθροισης και χαλάρωσης στην Πλατεία Συντάγματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ