today-is-a-good-day
18.6 C
Athens

Θολό τοπίο για την αεροπορική εταιρία Astra Airlines

Πολλά ερωτηματικά έχουν δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες σχετικά με την λειτουργία και την βιωσιμότητα της αεροπορικής Astra Airlines.
Μια σειρά από ακυρώσεις πτήσεων στις οποίες προχώρησε τις τελευταίες ημέρες η εταιρεία, δημιουργούν ένα θολό τοπίο.
Ταυτόχρονα, τις τελευταίες ημέρες σημειώθηκαν ακυρώσεις πτήσεων, όπως αυτές που συνδέουν τη Χίο με τη Θεσσαλονίκη και την Αθήνα, όπως και την Κω με τη Θεσσαλονίκη. Οι επιβάτες ενημερώθηκαν ότι, λόγω της ακύρωσης των προγραμματισμένων πτήσεων, θα τους επιστραφεί το αντίτιμο του εισιτηρίου που έχουν καταβάλει.
Χθες βράδυ, η διοίκηση της εταιρείας προχώρησε στην έκδοση μιας λιτής ανακοίνωσης, με την οποία γνωστοποιούνταν ότι «τα αιτήματα για την αποζημίωση των επιβατών θα εξεταστούν και θα απαντηθούν μέχρι την 15-11-2019. Ζητούμε συγγνώμη για την αναστάτωση που προκλήθηκε και εργαζόμαστε για την ομαλή και εύρυθμη συνέχιση των πτήσεών μας», καταλήγει η ανακοίνωση.
Υπενθυμίζεται ότι η Astra Airlines έχει ως βάση της το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης και εκτελεί απευθείας πτήσεις από και προς Θεσσαλονίκη, με συνδεδεμένους προορισμούς την Χίο, την Μυτιλήνη, την Σάμο, την Λήμνο, την Ικαρία, το Ηράκλειο και την Κω. Ταυτόχρονα, η αεροπορική εταιρεία εκτελεί δρομολόγια και από Αθήνα προς Χίο, Κοζάνη, Καστοριά και Ικαρία.

Η Astra Airlines πραγματοποίησε την πρώτη εμπορική της πτήση τον Ιούλιο του 2008, ενώ από το 2010 ξεκίνησε να υλοποιεί πτητικό έργο σε προορισμούς εσωτερικού. Το 2015, επιπλέον, δημιούργησε βάση στον Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών και τεχνική βάση στον Ηράκλειο.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ