today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Η επιτυχημένη ισπανική startup Jeff έρχεται στην Ελλάδα

H Jeff, μια startup επιχείρηση που δημιουργήθηκε το 2015 από τρεις εικοσάχρονους Ισπανούς επιχειρηματίες και που προσφέρει πλύσιμο ρούχων, στεγνό καθάρισμα και παράδοση στο σπίτι σε όλη την Ευρώπη, Λατινική Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία, μπαίνει στην ελληνική αγορά μέσω του συστήματος του franchise.Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή – που είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android και iOS – ή στον ιστότοπο, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την ακριβής τοποθεσία, την ώρα και την ημέρα παραλαβής. Ένας οδηγός επισκέπτεται το σπίτι του πελάτη παίρνει τα ρούχα, τα καθαρίζει, τα σιδερώνει και τα επιστρέφει σε 48 ώρες.

Εκτός από το επιχειρηματικό μοντέλο της Jeff στον καθαρισμό ρούχων, υπάρχει μια ακόμη υπηρεσία αφιερωμένη στη κόμμωση και την ομορφιά, η οποία ανακοινώθηκε τον περασμένο Ιούνιο με το όνομα Beauty Jeff. Και οι δύο λειτουργούν με το επιχειρηματικό μοντέλο franchise με τον ίδιο τρόπο όπως η Mr. Jeff».

O Eloi Gómez αναφέρει πως το franchise θα επιστρέψει τη επένδυση στη διάρκεια των 18 μηνών, με κέρδη 3.365 ευρώ μετά από 12 μήνες.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ