today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Συνάντηση Πατούλη-Μελισσανίδη για το γήπεδο της ΑΕΚ

Με κοινή την πεποίθηση ότι το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ πρέπει να «τρέξει» και να ξεπεραστούν οι γραφειοκρατικές αγκυλώσεις, ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, παρουσία του Δημάρχου Νέας Φιλαδέλφειας Γιάννη Βούρου.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που διήρκεσε περίπου 1,5 ώρα, ο κ. Πατούλης αφού ευχαρίστησε τα στελέχη των «κιτρινόμαυρων» για την παρουσία τους, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαστε ακριβώς 39 ημέρες εδώ ως διοίκηση. Σαφέστατα όλες μας οι δυνάμεις τίθενται υπέρ του σχεδιασμού και κυρίως της υλοποίησης του ότι έχει συμφωνηθεί και προφανώς θα το δούμε μέσα από συγκεκριμένες ημερομηνίες και δυνατότητες που έχουμε για το αύριο. Να ξέρετε ότι όπως είχαμε πει από την επίσκεψη του καλοκαιριού όπως είχαμε πει πριν αναλάβουμε, είμαστε απολύτως προσανατολισμένοι στην υλοποίηση, στην ολοκλήρωση και σε κάθε βοήθεια αυτού του μεγάλου εγχειρήματος, της Αγιά Σοφιάς και οι υπηρεσίες μου, οι εντολές που έχουν λάβει είναι, να μην χάνεται ούτε μέρα χωρίς να υπάρχει λόγος».

Κατά την έξοδό τους και παρουσία των τηλεοπτικών συνεργείων, ο Περιφερειάρχης Αττικής δήλωσε: «Η Αγια – Σοφιά θα γίνει. Είμαστε αποφασισμένοι να μη χαθεί ούτε μία ημέρα. Σήμερα μαζί με τον πρόεδρο αλλά και το Δήμαρχο δώσαμε μία υπόσχεση. Κανείς να μην καθυστερήσει και όλοι να χαρούμε την Αγιά Σοφιά με τον γρηγορότερο τρόπο ώστε το έργο να χαίρονται για εκατοντάδες χρόνια οι ΑΕΚτζήδες και όλοι οι πολίτες της Αττικής. Η γραφειοκρατία που μπορεί να υπήρχε στο παρελθόν δεν θα υπάρχει στο παρόν και το μέλλον και θεωρώ ότι γρήγορα θα δούμε τα αποτελέσματά».

 

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης από την πλευρά του τόνισε: «Κάναμε μια καλή κουβέντα και καταλάβαμε όλοι ότι το έργο αυτό πρέπει να γίνει όσο μπορούμε πιο γρήγορα. Έχουμε τη διαβεβαίωση του Περιφερειάρχη ότι όλα θα τρέξουν. Θέλω να πιστεύω και είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Και η δημοτική αρχή πρέπει να κάνει κάποια έργα γύρω από το γήπεδο».

 

Στην τελευταία πρόταση του διοικητικού ηγέτη της ΑΕΚ, τοποθετήθηκε ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας, Γιάννης Βούρος: «Υπάρχουν κάποια έργα στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου που θα αρχίσουν άμεσα και είναι ένα σκαλοπάτι για να δούμε ολοκληρωμένο το έργο που έχει δρομολογηθεί».

Την ΑΕΚ εκπροσώπησαν επίσης ο Α΄ Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος, Μηνάς Λυσάνδρου και ο Β΄ Αντιπρόεδρος και πρόεδρος της Ερασιτεχνικής Αλέξης Αλεξίου. Το «παρών» έδωσαν εκ μέρους της εταιρίας Dimand ο project manager Δημήτρης Ανδριόπουλος μαζί με τους Πάνο Παναγιωτίδη, Μιχάλη Αναστασόπουλο.

* «Σα στο σπίτι σας» προϋπάντησε ο Περιφερειάρχης τον «ισχυρό άνδρα» της ΠΑΕ, ο οποίος υπό τα ασταμάτητα «κλικ» των φωτορεπόρτερ έκανε από την αρχή σαφείς τις… προθέσεις του: «Εντάξει οι φωτογραφίες. Το γήπεδό να τελειώσουμε»!

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ