today-is-a-good-day
15.8 C
Athens

ΣΥΡΙΖΑ: Δειλός ο κ.Μητσοτάκης. Να προχωρήσει σε προανακριτική για όλους.

Για τακτικισμό και δειλία καταγγέλλουν την κυβέρνηση, πηγές από τον ΣΥΡΙΖΑ, σε ότι αφορά το χειρισμό της υπόθεσης της Novartis και την καλούν να προχωρήσει σε εξεταστική ή προανακριτική επιτροπή, για όλους όσους κατονομάζει ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς στη μήνυσή του.

«Η φαρσοκωμωδία της απόπειρας να διωχθούν όσοι ανέδειξαν το σκάνδαλο Novartis και όχι όσοι το διέπραξαν, τη στιγμή μάλιστα που η υπόθεση βρίσκεται ακόμα σε στάδιο δικαστικής διερεύνησης, συνεχίζεται με νέα επεισόδια» σημειώνουν χαρακτηριστικά κομματικές πηγές από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Ο νέος φθηνός τακτικισμός που φαίνεται να σκαρφίστηκε ο κος Μητσοτάκης, όπως διέρρευσε από το Μαξίμου, είναι να μην αντιμετωπιστεί ενιαία η υπόθεση των μηνύσεων Σαμαρά- Βενιζέλου σε ότι αφορά τα πολιτικά πρόσωπα» σημειώνουν οι ίδιες πηγές και προσθέτουν: «Με λίγα λόγια, ο κ. Μητσοτάκης είναι διπλά δειλός. Και απέναντι στον πολιτικό του αντίπαλο και απέναντι στον εσωκομματικό του εφιάλτη. Τον καλούμε εκ νέου, αν έχει το θάρρος, να προχωρήσει, είτε σε εξεταστική, είτε σε προανακριτική για όλους όσους κατονομάζει ο κος Σαμαράς στη μήνυσή του και να μη ψάχνει τερτίπια για να ξεφύγει. Για να μάθει και ο τελευταίος Έλληνας ποιο είναι το σκάνδαλο και ποια η σκευωρία» καταλήγουν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ