today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Παγκόσμια πρεμιέρα για το VW Τ-Roc Cabriolet στο Διεθνές Σαλόνι της Φρανκφούρτης

Με την παγκόσμια πρεμιέρα του T-Roc Cabriolet η Volkswagen ανοίγει νέους ορίζοντες στα SUV, καθώς συνδυάζει την εμφάνιση και τη δυναμική της κατηγορίας με τη μοναδική οδηγική εμπειρία ενός μοντέλου χωρίς οροφή. Τα υπερυψωμένα καθίσματα προσφέρουν μοναδική αίσθηση ελευθερίας και είναι αυτά που χαρακτηρίζουν το μοντέλο και το εσωτερικό.

Το μοντέλο εξοπλίζεται με μια κλασική, υψηλής ποιότητας μαλακή οροφή, η οποία αναδιπλώνεται σε μόλις εννέα δευτερόλεπτα. Αυτό μπορεί να γίνει ακόμη και όταν το όχημα κινείται έως και 30 χλμ/ώρα, χάρη σε ένα ηλεκτροϋδραυλικό μηχανισμό ενώ η οροφή ασφαλίζει και απασφαλίζει χρησιμοποιώντας ένα ηλεκτρομηχανικό σύστημα.

Στο εσωτερικό του δίθυρου μοντέλου οι επιβάτες έχουν στη διάθεσή τους υψηλά επίπεδα ευελιξίας και γενναιόδωρους χώρους, ενώ ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 284 λίτρα.

Ο τρικύλινδρος 1.0 TSΙ με απόδοση 115 ίππων (ροπή 200 Nm) θα συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων, ενώ ο ισχυρότερος τετρακύλινδρος 1.5 TSΙ των 150 ίππων (ροπή 250 Nm) θα διατίθεται με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη, επτά σχέσεων.

Το T-Roc Cabriolet θα παρουσιαστεί επίσημα στο Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου στη Φρανκφούρτη, που ανοίγει τις πύλες του στο κοινό στις 12 Σεπτεμβρίου 2019. Η διάθεσή του θα ξεκινήσει την ερχόμενη άνοιξη του 2020, ενώ θα παράγεται στο Osnabrück της Γερμανίας, ένα εργοστάσιο με μεγάλη παράδοση σε αυτόν τον τύπο μοντέλων, καθώς εκεί κατασκευάζονταν οι ανοιχτές εκδόσεις των Beetle και Golf.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ