today-is-a-good-day
11.3 C
Athens

Από νωρίς το πρωί στα γραφεία τους οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη

Από νωρίς το πρωί βρέθηκαν στα γραφεία τους οι νέοι υπουργοί της κυβέρνησης Μητσοτάκη.

Πρώτος έφτασε στο υπουργείο Οικονομικών στην οδό Νίκης ο Χρήστος Σταϊκούρας με τα ρολόγια να δείχνουν 7:08 όταν πέρασε την πόρτα του κτηρίου.

Δεύτερος, στις 7:34, βρέθηκε στο υπουργείο Ανάπτυξης Επενδύσεων και Επενδύσεων ο Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος μιλώντας σε δημοσιογράφους είπε ότι «δεν μπορεί να αφήσουμε καμία ημέρα χαμένη».

Όπως εξήγησε «ετοιμαζόμαστε για τα πρώτα νομοσχέδια. Προτεραιότητά μας να δούμε τα έτοιμα νομοσχέδια από τους προηγούμενους και αν χρειάζται να τα φέρουμε στη Βουλή».

Ερωτηθείς για τη συνάντηση που είχε τη Δευτέα με τον διευθύνοντα σύμβουλο της Lamda Development, κ. Οδυσσέα Αθανασίου, για την επένδυση στο Ελληνικό ο υπουργός Ανάπτυξης εξήγησε ότι «είχα ενημέρωση για τα ακριβή στάδια προκειμένου να ξεκινήσει η επένδυση στ’ αλήθεια. Είναι ένα ένα σύνθετο έργο, επειδή, όμως, πιστεύω ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δείχνει προσωπικά ενδιαφέρον θα συντονίσεί τα υπουργεία για να πάμε γρήγορα με την επένδυση στο Ελληνικό».

Στις 7:46 την πόρτα του υπουργείου Υγείας πέρασε ο Βασίλης Κικίλιας ο οποίος στις δηλώσεις του επισήμανε την σημασία της συνεργασίας με όλους.

«Συμπαίχτες είναι όλοι. Θα είμαστε σε αλληλεπίδραση με τον κόσμο για να δούμε τι πρέπει να φτιαχτεί. Όλοι θα είναι συμμέτοχοι σε αυτή την προσπάθεια ακόμα και όσοι πιστεύουν ότι είμαστε αντίπαλοι επειδή είμαι υπουργος της Νέας Δημοκρατίας».

Όσο για το ποια θα είναι η πρώτη του απόφαση, ο νέος υπουργός Υγείας διευκρίνισε ότι «το πολύ μεγάλο βάρος το παίρνουν οι μεγάλες μονάδες υγείας της πρωτεύουσας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ