today-is-a-good-day
19.1 C
Athens

Γ.Αντετοκούνμπο: Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο

Συγκινημένος με δάκρυα στα μάτια και αφού είχε επιδείξει λίγο πριν, την ραμμένη φόδρα στο εσωτερικό του σακακιού του που απεικόνιζε την Ακρόπολη, ο Γιάννης  Αντετοκούνμπο ευχαρίστησε τον Θεό, την οικογένειά του, την ομάδα του Μιλγουόκι Μπακς, τους Έλληνες, τους Νιγηριανούς και τους φιλάθλους για την βοήθεια που του πρόσφεραν, φτάνοντας στην κορυφή του ΝΒΑ

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Θεό που με ευλόγησε με αυτό το ταλέντο για να βρεθώ σε αυτή τη θέση. Ό,τι κάνω, το κάνω μέσα από αυτόν», είπε ο Έλληνας σούπερ σταρ.

«Να ευχαριστήσω την ομάδα μου, τους συμπαίκτες μου. Δεν κερδίζει μόνος του κάποιος 60 αγώνες. Όλοι οι συμπαίκτες μου ήταν έτοιμοι να έρθουν να πολεμήσουν μαζί μου. Να ευχαριστήσω τους προπονητές μου. Να ευχαριστήσω τους ιδιοκτήτες του συλλόγου που με πίστεψαν. Ήμουν 18 χρονών από την Ελλάδα όταν με εμπιστεύτηκαν. Θέλω να ευχαριστήσω το Μιλγουόκι, την Ελλάδα και τους Νιγηριανούς που με υποστηρίζουν. Ξέρω ότι στην Ελλάδα είναι 6 το πρωί όταν παίζω, αλλά μου στέλνουν μηνύματα κάθε μέρα», πρόσθεσε, ενώ στη συνέχεια η συναισθηματική φόρτιση μεγάλωσε, όταν αναφέρθηκε στον πατέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή, αλλά επίσης στα αδέλφια του και τη μητέρα του που τον παρακολουθούσε με δάκρυα στα μάτια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ