today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Ιταλός σχεδιαστής ζήτησε δημόσια συγνώμη επειδή χαρακτήρισε τη Μαντόνα “ανθρώπινη τουαλέτα”

Ιταλός σχεδιαστής προχώρησε σε δημόσια απολογία για τον χαρακτηρισμό «ανθρώπινη τουαλέτα» που έγραψε σε δημοσίευσή του στο Facebook για τη Μαντόνα.

Την Κυριακή, η Μαντόνα φωτογραφήθηκε να φθάνει σε αεροδρόμιο ντυμένη με ρούχα County of Milan, του brand στο οποίο διευθυντής δημιουργικού είναι ο Ιταλός σχεδιαστής Μαρσέλο Μπουρλόν.

Σε απάντηση της ενδυματολογικής επιλογής της pop star’s ο Μπουρλόν κοινοποίησε τις φωτογραφίες της στο Facebook με μια συνοδευτική λεζάντα στην οποία αναφέρεται στη Madonna ως «la cessa», λέξη στην ιταλική αργκό που σημαίνει «ανθρώπινη τουαλέτα» ή «πολύ άσχημη».

«Και ήρθε τελικά η ώρα που η Μαντόνα, “la cessa” φόρεσε County of Milan» έγραψε ο σχεδιαστής μόδας στα ιταλικά.

«Θέλω να εγγυηθώ ότι κανένας δεν της τα έδωσε δωρεάν, αλλά τα πλήρωσε με τα χρήματά σας» πρόσθεσε.

Σύμφωνα με τον λογαριασμό στο Instagram, Diet Prada, έναν λογαριασμό που τακτικά αποδοκιμάζει τη συμπεριφορά των διασημοτήτων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η λέξη στην ιταλική αργκό σημαίνει «ανθρώπινη τουαλέτα».

«Ο Μαρσέλο Μπουρλόν αποδεικνύει ότι είναι “ ανθρώπινο σκουπίδι”» αναφέρεται στον λογαριασμό.

Ο Ιταλός σχεδιαστής μόδας διέγραψε τελικά τη δημοσίευση από τον λογαριασμό του στο Facebook και κοινοποίησε τις ίδιες φωτογραφίες στο Instagram.

«Επέκρινα τη Μαντόνα για το ντύσιμο της και είπα… για εκείνη» έγραψε ο σχεδιαστής. «Θα ήθελα μόνο να ζητήσω συγγνώμη και τίποτα άλλο».

Σε μια πιο μακροσκελή απόπειρα συγνώμης στο Instagram, ο Μπουρλόν είπε ότι λυπάται για το «τεράστιο λάθος» του, προσθέτοντας ότι από την εμπειρία του έμαθε ότι «τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» είναι ένα εργαλείο που μπορεί συχνά να χρησιμοποιηθεί για ένα επιπόλαιο αστείο. «Αλλά αυτό που έμαθα σήμερα είναι ότι αυτό δεν πρέπει ποτέ να είναι σε βάρος άλλου προσώπου ή ομάδας ανθρώπων» υπογράμμισε σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «The Independent».

Ο σχεδιαστής δήλωσε επίσης ότι η απόφασή του να αναφερθεί στη Μαντόνα με τον απαξιωτικό χαρακτηρισμό ήταν «τυχαία και ανεύθυνη» και ότι η πρόθεσή του ήταν «να μην προκαλέσει ποτέ ανταγωνισμό ή μίσος».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ