today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Πάτρα: Δύο συλλήψεις για την επίθεση σε πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος

Σε δύο συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών, σχετικά με την επίθεση που εκδηλώθηκε χθες αργά το βράδυ, για λόγους οπαδικής βίας, σε πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος στον πεζόδρομο της Τριών Ναυάρχων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας 80χρονος και να προκληθούν εκτεταμένες ζημιές στο κατάστημα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν ένας 19χρονος και ένας 24χρονος, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, απρόκλητη σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς και παράβαση της νομοθεσίας περί βεγγαλικών, πυροτεχνημάτων και φωτοβολίδων.

Επίσης, για την ίδια υπόθεση έχουν ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με την Αστυνομία, τα πλήρη στοιχεία ακόμη τριών ανδρών, οι οποίοι αναζητούνται για να συλληφθούν.

Ως προς το χρονικό της υπόθεσης, οι συλληφθέντες συμμετείχαν σε ομάδα ατόμων, τα οποία χθες αργά το βράδυ, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και κράνη, επιτέθηκαν για λόγους οπαδικής βίας, σε πελάτες καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, πετώντας διάφορα αντικείμενα.

Επίσης, άναψαν ένα καπνογόνο και εκτόξευσαν μια ναυτική φωτοβολίδα, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές στο κατάστημα.

Επιπλέον, οι δράστες τραυμάτισαν έναν 80χρονο, που βρίσκονταν ως πελάτης στο κατάστημα τη στιγμή των επεισοδίων.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων ατόμων.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ