today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Θ.Τοσουνίδης: Ζητώ από τον Π.Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται

Έκκληση στον πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Πάνο Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται απηύθυνε μέσω του ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος Τύπου των ΑΝΕΛ, Θ. Τοσουνίδης.

Ο κ. Τοσουνίδης σημείωσε ότι «στο τραπέζι της προεκλογικής συζήτησης αυτό που έλειψε από τη συζήτηση των ευρωεκλογών και αυτό που φαίνεται να απουσιάζει σήμερα είναι οι μεγάλες προκλήσεις για την Ελλάδα και οι μεγάλες απειλές, όπως επίσης και η μεγάλη προοπτική ευημερίας σε αυτόν τον τόπο».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η Ελλάδα χρειάζεται σήμερα ανθρώπους όπως τον Πάνο Καμμένο που μπορούν να τη στηρίξουν, σημειώνοντας παράλληλα ότι «αυτό κατέγραψε και η κάλπη των ευρωεκλογών στη Θράκη, οι απειλές στο Αιγαίο και η προοπτική να ευημερήσουμε από τον τεράστιο πλούτο μας που πάνε να μας τον κλέψουν».

«Σήμερα ζητώ από τον Πάνο Καμμένο να θυμηθεί ότι η Ελλάδα τον χρειάζεται, σήμερα ζητώ από τους Έλληνες να θυμηθούν και να σκεφθούν την προσφορά του, σήμερα ζητώ από όλους τους Έλληνες να κοιτάξουμε τις μεγάλες προοπτικές που έχουμε, απειλείται το μεγάλο συμφέρον της χώρας, ο πλούτος μας και η ευημερία μας. Να μην αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει Βενεζουέλα από κάποιους να κλέβουν τον πλούτο μας. Ας ανοίξουμε μια γραμμή άμυνας εθνική όλοι μαζί. Σ’ αυτόν τον αγώνα ο Πάνος Καμμένος είναι εξαιρετικά απαραίτητος…» τόνισε ο κ. Τοσουνίδης και απέδωσε την πρόσφατη εκλογική συντριβή των ΑΝΕΛ στις πρόσφατες εκλογές, στο γεγονός ότι έχασαν στο πεδίο των εντυπώσεων.

«Ας κερδίσουμε την ουσία για την Ελλάδα» καταλήγει ο κ. Τοσουνίδης.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ