today-is-a-good-day
21.4 C
Athens

O Ντέξτερ Φλέτσερ θέλει να σκηνοθετήσει ταινία για τη Madonna

Μετά την επιτυχία του “Bohemian Rhapsody” για το ροκ συγκρότημα Queen και τον τραγουδιστή του, Φρέντι Μέρκιουρι και τις εγκωμιαστικές κριτικές για το “Rocketman” για τη ζωή του Έλτον Τζον, ο σκηνοθέτης Ντέξτερ Φλέτσερ σχεδιάζει μια ακόμη μουσική βιογραφική ταινία με θέμα τη Madonna.

Σε συνέντευξή του στο Gay Star News, ο Άγγλος σκηνοθέτης είπε ότι μια ταινία βασισμένη στην ιστορία της ζωής της “βασίλισσας της ποπ” θα ήταν συγκλονιστικό πρότζεκτ.

“Θα έκανα μία ταινία για τη Madonna! Θα ήταν σαν μια πραγματική βόλτα με το τρενάκι του τρόμου” είπε. “Θα ήταν εξαιρετικό” τόνισε.

Ενώ ο Έλτον Τζον και τα μέλη των Queen συμμετείχαν στην παραγωγή των ταινιών, ο Ντέξτερ Φλέτσερ δεν είναι σίγουρος ότι αυτό θα συμβεί με μία βιογραφική ταινία της Madonna.

“Δεν ξέρω πόσο χαρούμενη θα είναι γι ‘αυτή την ιδέα” παραδέχεται. “Αλλά τι συναρπαστική ζωή θα είχε. Είναι εξαιρετική” σημείωσε.

Το εάν η Madonna θα συμφωνούσε να συμμετάσχει στο πρότζεκτ παραμένει μεγάλο ερώτημα, καθώς το 2017, όταν άρχισαν συζητήσεις για μία βιογραφική ταινία της Universal, η τραγουδίστρια τις σταμάτησε.

Έγραψε στο Instagram: “Κανείς δεν ξέρει τι γνωρίζω και τι έχω δει. Μόνο εγώ μπορώ να πω την ιστορία μου. Όποιος άλλος προσπαθήσει είναι ένας τσαρλατάνος και ένας ανόητος. Ψάχνετε για άμεση ικανοποίηση χωρίς να δουλεύετε. Αυτή είναι μια ασθένεια στην κοινωνία μας”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ