today-is-a-good-day
21.1 C
Athens

Το Γκραν Παλέ θα υποδεχθεί ένα μεγάλο αφιέρωμα στον Καρλ Λάγκερφελντ

Ένα αφιέρωμα στον Καρλ Λάγκερφελντ, ο οποίος πέθανε τον Φεβρουάριο, θα διοργανωθεί στις 20 Ιουνίου στο Παρίσι, στο Γκραν Παλέ, χώρο όπου ο σχεδιαστής μόδας παρουσίαζε τα παραμυθένια ντεφιλέ του για τη Σανέλ, ανακοίνωσαν οι οίκοι μόδας Chanel, Fendi και Karl Lagerleld.

“Αυτή η μοναδική εκδήλωση θα αναδείξει την κληρονομιά του καλλιτέχνη και τη δημιουργικότητά του που ξεπερνά τον χώρο της μόδας και επεκτείνεται στο σχέδιο, στη φωτογραφία, στις εκδόσεις, στην εικονογράφηση”, υπογραμμίζουν οι τρεις οίκοι των οποίων ο Λάγκερφελντ διετέλεσε καλλιτεχνικός διευθυντής.

Προσωπικότητες θα ταξιδέψουν από όλο τον κόσμο για να παραστούν σε αυτή τη γιορτή.

“Ο άνθρωπος της Αναγέννησης” θα εξυμνηθεί μέσα από “ένα patchwork από βίντεο που γυρίστηκαν κατά τη διάρκεια της ζωής του, όπου παρεμβάλλονται σύντομες συνεντεύξεις πολλών ανθρώπων που ήταν κοντά του”. Στο εγχείρημα αυτό “συνεισφέρουν ηθοποιοί, μουσικοί και χορευτές των οποίων ο Λάγκερφελντ θαύμαζε τη δουλειά” και οι οποίοι θα “ερμηνεύσουν κομμάτια από τη μουσική και τη λογοτεχνία που τόσο πολύ αγαπούσε”, εξηγεί ο καναδός σκηνοθέτης Ρόμπερτ Κάρσεν που ανέλαβε τον σχεδιασμό της εκδήλωσης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ