Αναρχικοί απειλούν τον Κ.Μπακογιάννη με συνθήματα υπέρ του δολοφόνου του πατέρα του (video)

5642
ΑΠΕ

Πρωτοφανές περιστατικό, και μάλιστα εν μέσω προεκλογικής περιόδου, λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα στην Αθήνα.

Αναρχικοί  με συνθήματα υπέρ Κουφοντίνα έχουν συγκεντρωθεί έξω από ταβέρνα στα Ανω Πετράλωνα όπου βρίσκεται ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης.

Στο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ, όπου η κα Παπακώστα παριστάνει την υπουργό Δημοσίας Τάξεως, και η ηγεσία της Αστυνομίας, κωλύεται γιατί κρατάει τα σημαιάκια του ΣΥΡΙΖΑ για να γεμίζει τα κενά στις εκδηλώσεις του Σκουρλέτη, όλα τα έχουμε δει.

Ακόμα και αυτό, ανενόχλητοι αναρχικοί να απειλούν τον υποψήφιο (και αυριανό) δήμαρχο Αθηναίων.

Από τις 21:30 περίπου όταν πληροφορήθηκαν ότι ο Κώστας Μπακογιάννης συντρώγει με δημοτικούς συμβούλους του, μεταξύ των οποίων ο Λευτέρης Σκιαδάς και ο Νίκος Αβραμίδης, έσπευσαν από γειτονική κατάληψη στην πλατεία Μερκούρη και συγκεντρώθηκαν στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Από εκεί φωνάζουν συνθήματα υπέρ του δολοφόνο της 17Ν Δημήτρη Κουφοντίνα και απαιτούν από τον Κ. Μπακογιάννη να αποχωρήσει.

Ο ίδιος φυσικά αρνείται και… δεν το κουνάει ρούπι. Κάτοικοι της περιοχής και θαμώνες της ταβέρνας, που είναι εδώ και καιρό στέκι του υποψήφιου δημάρχου Αθηναίων, έχουν επίσης σπεύσει και διαμαρτύρονται στους αντιεξουσιαστές, ζητώντας τους να αποχωρήσουν.

Δείτε  βίντεο από το σημείο