today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Αστυνομοκρατούμενη πόλη η Λαμία για την ομιλία Τσίπρα

Αστυνομοκρατούμενη πόλη είναι την Πέμπτη η Λαμία λόγω της ομιλίας του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα η οποία έχει προγραμματιστεί για τις 19:30 στην πλατεία Πάρκου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr επτά διμοιρίες των ΜΑΤ θα περιφρουρήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού.

www.lamiareport.gr

Την ίδια ημέρα, με μία ώρα διαφορά (20:30) και μερικά μέτρα απόσταση στην πλατεία Διάκου, υπάρχει προεκλογική εκδήλωση της Νέας Δημοκρατίας με ομιλητές τον υποψήφιο ευρωβουλευτή Στέλιο Κυμπουρόπουλο και τον υποψήφιο βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου.

Τα μέτρα ασφαλείας

Ωστόσο το κέντρο της Λαμίας αναμένεται να γεμίσει αστυνομικούς, οι οποίοι θα βρίσκονται διασκορπισμένοι κατά μήκος όλης της διαδρομής του πρωθυπουργού ως το κέντρο της πόλης. Από τις πρώτες ώρες που επισημοποιήθηκε η προεκλογική ομιλία του πρωθυπουργού στη Λαμία, ένστολοι και μη ανώτεροι αξιωματικοί της αστυνομίας επιθεώρησαν το χώρο συγκέντρωσης και συζήτησαν για τα μέτρα ασφαλείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του lamiareport.gr επτά (7) διμοιρίες των ΜΑΤ θα περιφρουρήσουν την ομιλία του πρωθυπουργού, τέσσερις περισσότερες από ότι ήταν στο «ματς υψηλού κινδύνου» της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ.

Πηγή: lamiareport.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ