today-is-a-good-day
20.6 C
Athens

Π. Γερουλάνος: Οι πολίτες να επιλέξουν τον καλύτερο για δήμαρχο

Να μη ψηφίσουν με κομματικά κριτήρια « αλλά με γνώμονα ποιος θα υπηρετήσει καλύτερα την πόλη και τους κατοίκους της και μόνο αυτούς», καλεί τους συμπολίτες του, ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Παύλος Γερουλάνος.
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Καθημερινή, τονίζει ότι « η Αθήνα χρειάζεται δήμαρχο που θα μείνει πιστός σε αυτήν. Και θα την οδηγήσει στη μετάβαση σε μια νέα δυναμική και αναπτυξιακή εποχή».
Σύμφωνα με τον κ. Γερουλάνο για να συμβεί αυτό, «προϋπόθεση είναι να επενδύσουμε στο ανθρώπινο δυναμικό μας και σε κάθε ευκαιρία που μπορεί να παράγει κοινωνικό, πολιτισμικό και οικονομικό πλούτο στην πόλη. Στο μυαλό μου είναι εταιρείες νέας τεχνολογίας, ειδικά αυτές που αφορούν τον πολιτισμό και τον τουρισμό, παλιά επαγγέλματα που χάνονται ενώ αρκεί να βρουν νέα πελατεία στο ρεύμα των επισκεπτών που προσελκύει η Αθήνα για να επιβιώσουν αλλά και εταιρείες της κοινωνικής οικονομίας που προσφέρουν κοινωνικό έργο και εργασία σε ευπαθείς ομάδες». Και ανάφερε ότι το έχει κάνει πράξη στο παρελθόν ως υπουργός με την αναβίωση του Μαραθωνίου. « Θα ήθελα να εργαστώ για να δω, για παράδειγμα, την Ακαδημία Πλάτωνος να γίνεται κόμβος πολιτισμού που θα φιλοξενεί φοιτητές από όλο τον κόσμο για σεμινάρια φιλοσοφίας, ιστορίας, πολιτικών επιστημών και αρχαιολογίας. Η Αθήνα είναι μια πόλη αντιθέσεων αλλά και εντυπωσιακών ευκαιριών» είπε .
Επίσης υπογράμμισε ότι θα επιδιώξει “κάθε συνεργασία με ανθρώπους και δυνάμεις του δημοκρατικού τόξου που θα μου επιτρέψουν να κάνω πράξη το όραμά μου”.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ