today-is-a-good-day
23.5 C
Athens

Πέρασαν Ελλάδα και Κύπρος στον Τελικό της Eurovision

Εξαιρετικά εξελίχθηκε ο Α’ ημιτελικός της Eurovision 2019 για την Ελλάδα, καθώς η Κατερίνα Ντούσκα με το «Better Love» προκρίθηκε στον μεγάλο τελικό του Σαββάτου.
Η Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε 16η στη σκηνή και ήταν πολύ καλή, ερμηνεύοντας το «Better Love», ωστόσο υπήρχαν προβλήματα στον ήχο που έφτανε στις οθόνες μας.

Η φωνή της, ωστόσο, φαίνεται πως «μάγεψε» το κοινό και τις κριτικές επιτροπές σε Ευρώπη και Αυστραλία, που την έστειλαν στον τελικό -μάλιστα, ήταν η πρώτη χώρα που ανακοινώθηκε από τους παρουσιαστές ότι πήρε το «εισιτήριο».

Στον τελικό προκρίθηκε και η Κύπρος με την Τάμτα και το Replay

 

eurovision_greece3
eurovision_greece2
eurovision_greece

Η Τάμτα με το «Replay» εμφανίστηκε πρώτη στη σκηνή της Eurovision, κλέβοντας τις εντυπώσεις, τόσο με την σκηνική της παρουσία, που ήταν ιδιαίτερα σέξι, όσο και με την ερμηνεία της, σε ένα «up-tempo», χορευτικό κομμάτι, που κινείτο στη γνωστή από πέρυσι, επιτυχημένη συνταγή της Κύπρου, με την Ελένη Φουρέιρα και το «Fuego».

Όλα αυτά ήταν αρκετά, για να δώσουν και στην Κύπρο την πρόκριση στον σαββατιάτικο τελικό.

Στον τελικό του Σαββάτου, εκτός από Ελλάδα και Κύπρο, πέρασαν επίσης οι: Λευκορωσία, Σερβία, Εσθονία, Τσεχία, Αυστραλία, Ισλανδία, Σαν Μαρίνο και Σλοβενία.

Embedded video

eurovision
eurovision2
eurovision3

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ