today-is-a-good-day
19 C
Athens

Επίσκεψη Κ. Μπακογιάννη στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών και ΟΠΑΝΔΑ

Τη στήριξη του στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών εξέφρασε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης κατά τη σημερινή του επίσκεψη σ’ αυτό, τονίζοντας ότι στόχος του είναι να φιλοξενούνται όλα τα παιδιά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς.

«Εδώ χτυπά η καρδιά της κοινωνικής πολιτικής του δήμου! Το Βρεφοκομείο του δήμου Αθηναίων καθρεφτίζει το κοινωνικό πρόσωπο μιας πόλης που έχει ως προτεραιότητα να είναι ανθρώπινη», είπε απευθυνόμενος στη διοίκηση και τους εργαζόμενους του. Σχολιάζοντας την επισήμανση των εργαζομένων ότι από τους 98 παιδικούς σταθμούς που λειτουργούσαν κάποτε, σήμερα είναι ανοικτοί, παρά τις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες, οι 72, ο κ. Μπακογιάννης απάντησε «στόχος μας είναι να παραμείνουν όλοι ανοικτοί και να δημιουργήσουμε και νέους παιδικούς σταθμούς. Να καλύπτουμε όλο και περισσότερες ανάγκες».

Ο κ. Μπακογιάννης επισκέφτηκε και τον Οργανισμό Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), όπου οι εργαζόμενοι του έθεσαν, μεταξύ άλλων, το ζήτημα της υποχρηματοδότησής του.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ