today-is-a-good-day
17.6 C
Athens

Απάντηση Γ.Καμίνη στην ΝΔ για την χωροθέτηση των προεκλογικών περιπτέρων

« Μαθήματα σεβασμού στην αναλογικότητα και την ισότητα, που με ευλάβεια ακολουθεί ο δήμος Αθηναίων τα τελευταία οκτώ χρόνια», πρέπει να παρακολουθήσει η ΝΔ, τονίζει ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, στην απάντηση του, σ΄όσα ανάφερε ανακοίνωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη σημερινή απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, σχετικά με τη χωροθέτηση των εκλογικών περιπτέρων των κομμάτων και των παρατάξεων που συμμετέχουν στις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Ακόμη επισημαίνει ότι « η ΝΔ δεν είχε λέξη να πει για την απόφαση – σταθμό του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας να αποκλείσει τη νεοναζιστική Χρυσή Αυγή από την κατανομή προεκλογικών χώρων προβολής. Επίσης αποσιωπά προκλητικά το γεγονός ότι τα μέλη της δημοτικής της παράταξης προτίμησαν να κρυφτούν, βγαίνοντας από την αίθουσα, κατά τη σχετική ονομαστική ψηφοφορία».

Τέλος, απαντώντας στον ισχυρισμό της ΝΔ ότι συμπλέει με το ΣΥΡΙΖΑ , τονίζει ότι την κατανομή των χώρων κατήγγειλε και το κυβερνών κόμμα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ