today-is-a-good-day
24.7 C
Athens

Κιμ Καρντάσιαν: Από τηλεπερσόνα… ποινικολόγος

Έχει γίνει γνωστή ως τηλεπερσόνα μέσα από ένα ριάλιτι σόου όπου πρωταγωνιστούσε μαζί με άλλα μέλη της οικογένειάς της και απασχολεί συχνά τα ταμπλόιντ έντυπα με την προσωπική της ζωή και τις εκρηκτικές της εμφανίσεις. Η Αμερικανίδα Κιμ Καρντάσιαν Γουέστ δηλώνει επιχειρηματίας και μοντέλο και το 2018 η περιουσία της ανερχόταν σε 325.000.000 δολάρια.

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρείται από τα πιο επιτυχημένα πρόσωπα με περισσότερους από 59 εκατομμύρια ακολούθους στο Twitter και 114 εκατομμύρια στο Instagram, ενώ η σελίδα της στο Facebook αριθμεί 29 εκατομμύρια “likes”. Έχει κυκλοφορήσει προϊόντα που φέρουν το όνομά της, όπως το βιντεοπαιχνίδι κινητών Kim Kardashian: Hollywood, το οποίο πρόσθεσε στην περιουσία της 52 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και πληθώρα ρούχων και άλλων προϊόντων. Πρόσφατα λανσάρισε τη δίκη της σειρά καλλυντικών με την επωνυμία KKW Beauty, τα οποία μάλιστα ξεπούλησαν μέσα σε μόλις 31 λεπτά, προσθέτοντας στις καταθέσεις της επιπλέον 12.100.000 δολάρια.

Έχει γίνει εξώφυλλο για το περιοδικό “Playboy”, ενώ το περιοδικό Time την κατέταξε το 2015 στη λίστα του με τους 100 Ανθρώπους με τη Μεγαλύτερη Επιρροή Παγκοσμίως καθώς ήταν η πιο ακριβοπληρωμένη τηλεπερσόνα και το εισόδημά της ξεπερνούσε τα 52 εκατομμύρια δολάρια. Το 2016 το περιοδικό Vogue, την ονόμασε “pop culture φαινόμενο”. Μεγάλη δημοσιότητα έλαβε και η σχέση της με τον ράπερ Κάνιε Γουέστ με τον οποίον παντρεύτηκε το 2014 και με τον οποίο έχει αποκτήσει τρία παιδιά.

Τώρα η Κιμ θέτει υψηλότερους στόχους: αποφάσισε να γίνει ποινικολόγος και όπως λέει η ίδια διαβάζει για να δώσει εξετάσεις για το δίπλωμα το 2022.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ