today-is-a-good-day
22.1 C
Athens

Κ. Δέρβος: Η περιφέρεια αποτελεί αναπτυξιακό πόλο για την πατρίδα μας

Την πόλη των Ιωαννίνων επισκέφθηκε την χθες  ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και υποψήφιος Ευρωβουλευτής, Κώστας Δέρβος.

Τόνισε την ανάγκη να εξελιχθεί «η ελληνική περιφέρεια σε αναπτυξιακό πόλο για την πατρίδα μας» ενώ στάθηκε στα τεράστια συγκριτικά πλεονεκτήματα που διαθέτει ο νομός Ιωαννίνων, τόσο στον πρωτογενή τομέα όσο και στο εμπόριο και τη βιομηχανία.

Όπως υπογράμμισε ο κ. Δέρβος, «η Ευρωπαϊκή Ένωση προσφέρει σημαντικά κίνητρα για την περαιτέρω ανάπτυξη της αγροτικής παραγωγής και την τόνωση της επιχειρηματικότητας και οφείλουμε όλοι μας να στηρίξουμε με κάθε τρόπο τους Έλληνες που δημιουργούν».

Το πρωί πραγματοποίησε συνάντηση στην Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου και ακολούθησε καφές σε φιλικό κλίμα με νέους από το Πανεπιστήμιο.

Έπειτα, συναντήθηκε με τον Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρο Καχριμάνη και αμέσως μετά με την υποψήφια Δήμαρχο Ιωαννίνων κ. Τατιάνα Καλογιάννη, ώστε να ενημερωθεί πληρέστερα για τις ανάγκες του τόπου.

Στη συνέχεια της ημέρας, βρέθηκε με τον ιδιοκτήτη της εφημερίδας «Πρωινός Λόγος» κ. Γιάννη Κουτσολιόντο και αργότερα με μέλη της ΔΚΜ στο ΤΕΕ Ηπείρου.

Η επίσκεψη του υποψήφιου Ευρωβουλευτή ολοκληρώθηκε με συζήτηση για την επικαιρότητα, με αυτοδιοικητικά στελέχη στο ξενοδοχείο The Lake.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ