Κ.Χατζηδάκης: Θα κάνουμε μια καινούργια αρχή με άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα

324

«Ερχόμαστε διδαγμένοι τόσο από τα δικά μας λάθη όσο και από τα λάθη των άλλων, για να κάνουμε μια καινούργια αρχή με άνοιγμα στην επιχειρηματικότητα, για να πάρει μπροστά η μηχανή της οικονομίας και να ανοίξουν νέες δουλειές στην Ελλάδα», δήλωσε, σε συνέντευξή του στα «ΝΕΑ», ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κωστής Χατζηδάκης.

«Δουλειά δικιά μας είναι να θυμίσουμε με παραδείγματα ποια είναι η «κοινωνική πολιτική» του ΣΥΡΙΖΑ. Αν εκεί δώσουμε την έμφαση από δω και πέρα, με μια παράλληλη προσπάθεια για την προβολή του κοινωνικού χαρακτήρα των προγραμματικών θέσεων της ΝΔ, η διαφορά θα μεγαλώσει» σημείωσε ο κ. Χατζηδάκης.

Τέλος, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, σχολιάζοντας την έκδοση του δεκαετούς ομολόγου τόνισε: «Δεν υποτιμώ τις προσπάθειες οποιασδήποτε κυβέρνησης, ούτε της σημερινής. Και κυρίως δεν υποτιμώ τις θυσίες των Ελλήνων πολιτών κατά τη διάρκεια της κρίσης. Πρ’ όλα αυτά, δανειζόμαστε με το μεγαλύτερο επιτόκιο της Ευρωζώνης και όλο αυτό γίνεται σε ένα γκρίζο φόντο. Διότι είμαστε πρώτοι στην αύξηση των φόρων -από το ’15 και μετά- σε 40 χώρες του ΟΟΣΑ».