today-is-a-good-day
17.4 C
Athens

Οι Scorpions και πάλι στη Ρωσία για να τραγουδήσουν το Wind of Change

Το δημοφιλές ιστορικό ροκ συγκρότημα Scorpions θα δώσει συναυλίες το ερχόμενο φθινόπωρο σε πέντε ρωσικές πόλεις, στην Αγία Πετρούπολη, την Μόσχα, στο Αικατερίνεμπουργκ, το Κρασνοντάρ και το Βαρόνεζ, ενώ θα συνεχίσουν τις εμφανίσεις τους στο Κίεβο και το Μινσκ.

«Το πιο αγαπημένο και δημοφιλές ροκ συγκρότημα στη Ρωσία θα μας έρθει στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας του Crazy World Tour. Αυτό το φθινόπωρο οι Scorpions θα έρθουν και πάλι στη Ρωσία για να τραγουδήσουν το «Wind of Change», το «Send Me an Angel» και άλλες επιτυχίες με τις οποίες μεγάλωσαν αρκετές γενιές που ήταν λάτρεις της ροκ», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η διοργανώτρια εταιρεία των συναυλιών SAV Entertainment.

Οι Scorpions θα ξεκινήσουν τις συναυλίες τους στη Ρωσία από την πόλη Αικατερίνεμπουργκ όπου θα εμφανισθούν στις 31 Οκτωβρίου. Στη συνέχεια θα εμφανισθούν στο Κρασνοντάρ (3 Νοεμβρίου). Στη Μόσχα θα δώσουν συναυλία στις 5 Νοεμβρίου και στην Αγία Πετρούπολη στις 7 Νοεμβρίου. Στις 10 Νοεμβρίου θα δώσουν την τελευταία τους συναυλία στην πόλη Βαρόνεζ, απ όπου θα αναχωρήσουν για το Κίεβο και εν συνεχεία από εκεί για την πρωτεύουσα της Λευκορωσίας, Μινσκ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ