today-is-a-good-day
17.1 C
Athens

H Γκρέις Τζόουνς εντυπωσίασε στην επίδειξη μόδας της συλλογής Tommy Hilfiger

Όταν η Μάχη των Βερσαλλιών, επίδειξη μόδας Γάλλων και Αμερικανών σχεδιαστών, διοργανώθηκε το 1973, καμία Αφρο-Αμερικανίδα δεν είχε καταφέρει ακόμα να φωτογραφηθεί για εξώφυλλο της αμερικανικής Vogue (η Μπέβερλι Τζόνσον ήταν η πρώτη το 1974).

Το περασμένο Σάββατο στο Παρίσι, ο Tommy Hilfiger ( Τόμι Χίλφιγκερ) και η ηθοποιός, τραγουδίστρια Zendaya θύμισαν σε όλους ότι ο ρόλος της Αμερικής είναι η αλλαγή, υμνώντας τη διαφορετικότητα της ομορφιάς με έγχρωμα μοντέλα διαφορετικών μεγεθών, στην επίδειξη μόδας της πρώτης συλλογής Tommy x Zendaya για την Άνοιξη 2019.

Η πρώτη συλλογή του Τόμι Χίλφιγκερ συνδημιουργία με τη νέα παγκόσμια πρέσβειρα του αμερικανικού brand με θέμα τη δεκαετία του 1970 παρουσιάστηκε στο Παρίσι, στο επιβλητικό Com?die & Studio des Champs-Elys?es, θέατρο ορόσημο της γαλλικής πρωτεύουσας.

Την παράσταση έκλεψε λίγο πριν το τέλος του σόου η θρυλική Τζαμαϊκανή, τραγουδίστρια, ηθοποιός και μοντέλο, Γκρέις Τζόουνς.

Η 70χρονη σταρ χόρεψε στην πασαρέλα στους ρυθμούς του τραγουδιού της, του 1981 «Pull Up to the Bumper» φορώντας ένα μεταλλικό πολύχρωμο ριγέ lurex blazer, χρυσό λαμέ κορμάκι και ψηλές oxblood μπότες.

«Έχουμε παρουσιάσει την ιδέα μας “ το βλέπεις τώρα, το αγοράζεις τώρα” σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν πιστεύαμε ότι είμαστε έτοιμοι για το Παρίσι, μέχρι τώρα», δήλωσε ο Τόμι Χίλφιγκερ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ