today-is-a-good-day
19.5 C
Athens

Long Live Choupette: To T-shirt αφιέρωμα στον Καρλ Λάγκερφελντ και τη γάτα του

Μια εβδομάδα μετά τον θάνατο του Καρλ Λάγκερφελντ, ένα ισπανικό brand έχει ξεκινήσει ενδυματολογικό αφιέρωμα στον σχεδιαστή και διευθυντή δημιουργικού των οίκων Fendi και Chanel.

Η Ironic Lux δημιούργησε ένα T-shirt με το σύνθημα «The Kaiser is Dead, Long Live Choupette» (Ο Καρλ Λάνγκεφελντ Πέθανε, Ζήτω η Choupette).

Με στόχο ένα χιουμοριστικό αφιέρωμα στον σχεδιαστή το brand λανσάρει το Τ- shirt με ένα σκίτσο με απλές γραμμές της Choupette, της γάτας, του αγαπημένου κατοικίδιου του Γερμανού μόδιστρου να φορά, λευκό πουκάμισο με ψηλό κολάρο και γραβάτα, τα οποία ήταν το σήμα -κατατεθέν του Καρλ Λάγκερφελντ.

Ο Καρλ Λάγκερφελντ, γνωστός ως «The Kaiser», στη μακρόχρονη καριέρα του που ξεπέρασε τις έξι δεκαετίες, επηρέασε γενιές των θαυμαστών της μόδας και ήταν διάσημος για το προσωπικό του στυλ όπως τα σχέδιά του. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων 15 χρόνων, συνήθιζε να εμφανίζεται με μία στολή στενό σακάκι και παντελόνι, λευκό πουκάμισο με ψηλό κολάρo και λεπτή μαύρη γραβάτα.

Η είδηση του θανάτου του στις 19 Φεβρουαρίου, σε ηλικία 85 ετών, συντάραξε τη βιομηχανία της μόδας με πολλούς να αναρωτιούνται τι θα γίνει τώρα με την αγαπημένη του γάτα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ